fbpx

Workshop i stjernenergi

Workshop i stjernenergi

Jeg har lavet forskellige workshops- De har alle det til fælles, at det handler om at bringe det spirituelle element med ind i det, som er. Det vil sige, at kunne mærke, sanse, fornemme, høre, lytte se, duft og blive bevidst om det energetiske.

I spirituelle workshops mediterer vi, trækker vi orakel kort, bruger æteriske olier, træner klarsyn og laver forskellige energiøvelser. Her bruger vi gruppedynamikken og trækker på det universelle lys og kærligheden. i Våbner op for guider, engle og den åndelige vejledning og er ligeledes taknemmelige og sørger for at få lukket af på en pæn og respektfuld måde.

Du møder ligesindede i et fællesskab med interesse for det spirituelle og du kan øve dig i at stole på  din intuition, dine fornemmelser og det du mærker.

Jeg bliver gerne inspireret til sådan en workshop, hvor jeg har udgangspunkt i et emne.

1 dags intuitiv maleworkshop… er hvor vi maler med soft pasteller på papir og med fingrene for at skabe kontakt til sjælen og den magiske energi der er i farver og healing til krop, psyke og sjæl opstår. Du får kontakt til dit indre gennem din male proces og meditationen.

2 dags intuitiv maleworkshop er med akrylmaling og pensel samt andre effekter. Vi forbinder os med maleprocessen og mærker det som er og opstår. Du kan få forløst gamle følelser uden ord og vi ser på det, som er i maleriet. Vi bruger meditation, æteriske olier & orakel kort gennem hele weekenden.

Det handler om at give slip og gå ind i nuet sammen med dit lærred, dine farver og effekter og mærke energien i det som opstår og lade processen lede dig igennem til det færdige resultat.

Se mere på Stjerneenergi FB i begivenhed for nærmer indhold.

Malerworkshop deltager maler med sine fingre

Intuitiv male-workshop

Det er der, hvor vi maler og giver slip på præstationerne. Du kan deltage, fordi du har lyst til at male og være kreativ, du behøver ikke være øvet. Det handler om at give slip.

Det drejer sig om at male og gå med ind i processerne, som opstår på dagen. Fordi vi maler med hjertet og får kontakt med sjælen. Det gør du, nårr du sætter dig fri og leger med dit indre, fordi du bliver grebet og lader dig inspirere og kommer i kontakt med dit indre, kreative barn gennem farverne.

Jeg guider og stiller mig til rådighed som kanal. Vi trækker på den spirituelle energi gennem meditationer og engle kort, hvor igennem du får kontakt til universet og lader dig inspirere af det du mærker, ser og det som opstår. Så den spirituelle energi og farve kan komme til udtryk i dit intuitive maleri.

Den spirituelle energi bliver udtrykt gennem farverne og på denne måde kan du forbinde dig og bruge maleriet som healing. Du vil opleve, at du kan give slip, skærpe alle dine sanser og fordybe dig i din egen maleproces og være i ét med det, som opstår.

Der bliver enten malet med akryl, pensler, finger og alt hvad der er muligt. Der bliver tørret af, vasket og lagt mere maling på igen. Måske bruger du en børste, lim, papir og glimmer, ja lige hvad hjertet har lyst til at få på lærredet.

Eller vi maler med Rembrandt soft pasteller, blyanter og glimmer på papir.

Vi er der også i et kærligt fællesskab, hvor vi hygger med vegetarisk frokost, frisk frugt, kage, the og kaffe i løbet af dagen.

Vi afslutter i fællesforum med meditation og hvor jeg giver budskaber til dig gennem dit maleri.

Det er et lille hold på max 5 deltagere.

Ikoner og lys hos Stjernenergi

Spirituel Workshop: Træn og styrk dine intuitive evner

Ønsker du at stole på dine indre stemmer, dit klarsyn og din fornemmelse?

Kender du det at være sensitiv? Du mærker og fornemmer hele tiden en masse ”energi” der forstyrrer dig, men du bliver i tvivl og usikker, så du overser og glemmer at lytte til dine indre signaler?

Er du interesseret og nysgerrig på det spirituelle og ønsker du at øve dine ”clairvoyante” evner, træne din intuition, så du bedre kan stå ved din indre kraft og styrke, hvor du får mere tillid til at lytte indad og stole på det du mærker?

Så kom og være med på en workshop i et spirituelt fællesskab med max 12 deltagere. En hel dag, hvor der er tid til at gå i dybden med spirituel meditation, hvor vi i fællesskab grounder fra moderjords indre hjerte og åbner for portalen til den Guddommelige kilde af lys og kærlighed. Du får forbindelse til dit indre tempel, dine vejledere, engle, hjælpere og evt. afdøde.

Der vil være orakel kort, pendul, farver som støtter og vejledning som hjælper til de forskellige energiøvelser vi laver igennem dagen. Medtag gerne dine egne engle kort og dit pendul, hvis du har dette.

Ligeledes bruger vi rene æteriske olier fra doTERRA for at understøtte vibrationen. De åbner for dine kanaler, holder jordforbindelsen, stilner sindet og vi bruger dem til at rense energien med.

Det er vigtigt, at forstå hvordan det energetiske er i ALT, så derfor vil der være øvelser i, hvordan du renser dig for andres energi, så du kan stå stærkt i din egen energi.

Vi afslutter dagen med en kort meditation og sender healing til jorden. Vi lukker ned igen samt viser respekt for den anden verden med kærlig taknemmelighed for den guddommelige hjælp og støtte der har været.

Før workshoppen, vil du blive inviteret ind i en lukket Messenger tråd, til fælles beskeder og jeg vil optage meditationen på lydfil, som bliver delt i tråden efter workshoppen.

Gennem øvelserne vil du åbne mere og mere op, styrke din tro og din tillid til dine evner, fordi du øver dig sammen med ligesindede og du får lov til at mærke det på egen krop. Er du ny i dette felt, er du også hjertelig velkommen. Du skal blot være åben og nysgerrig for at udvikle dine spirituelle evner.

Der er taget højde for Covid-19 regler med sund fornuft og god hånd hygiejne og max. 12 deltagere.

Der vil være friskbagte boller med ost, frisk frugt, kage, mundgodt, the, kaffe og vand til dagen.

Medbring let frokost- hvis du hat brug for mere. 

Sted: Stjerneenergi ved Christa B. Frederiksen Gl. Sognevej 2A, 5771 Stenstrup Tlf. 21 489 489

Pris: 700 kr.

Mobilepay: 700445 

Tilmelding ved at sende en sms på tlf.: 21 489 489 

Lys og kærlig energi 

Christa