fbpx

Solar Plexus chakra

kr. 1.500,00

Beskriv din vare i detaljer i dette felt

  • 3 stk. gule healings malerier
  • Størrelse
  • Farve Gul

 

Kategori: Tag:

Farven Gul

Strålende, solrig, sjov, glad, overstrømmende, forfriskende og frugtbar. Gul er intellektets farve og bruges til at stimulere vores mentale processer. Farven bringer hjernen energi, og hjælper dig til at tænke hurtigt og klart. Gul er fremragende i forbindelse med beslutningsprocesser, og farven styrker din hukommelsen, udtryksevnen og kreativiteten. Gul kan give et klart fokus, når man skriver, læser, studerer, eksamen og den inspirerer til nytænkning, så den kan give dig adgang til vigtige informationer.

Gul er en giv slip farve og kan hjælpe til at slippe fortidens negative mønstre, så pessimismen kan lette og den øge selvfølelsen – den giver dig mulighed for at kikke på dybtliggende problemer og løse dem.

Gul bringe glæde, optimisme, fornyelse af dig selv, underholdning, latter, og en indre styrke i livet.

Farvens evne kan mindske stress og lette hvor der er nervøs anspændthed. Gul kan stimulere og reparere celler der er beskadig og regenerere nerver. Dens evner kan rense blodet, fjerne affaldsstoffer og stimulere lymfesystemet. Gul dulmer betændelse, løsner forstoppelse, åbner blodtilstrømningen, renser slimhinderne og kan hjælpe til vægttab, mindske appelsinhud og opløse blokerede energi.

Den kan bruges til at behandle anoreksi, eksem, fordøjelse besvær, hede ture i overgangsalderen, gigt, lammelser, sukkersyge, menstruationssmerter, nyre, lever, øre, hud, bugspytkirtel, galdeblære, milt og hormonsystem. Kan bruges til at komme af med orm og parasitter

Forsigtighed med gul kan føre til overstimulering, nedtrykthed og udmattelse.