Personligt Sjælsmaleri og Firmamaleri

kr. 1.500,00

Males kun på bestilling.

  • 2 Størrelse: 50 x 50 cm 40 x 50 cm
  • Materiale: Maleriet er malet på papir med Rembrandt soft pasteller med mine fingre, hvor jeg fornemmer et større touch, da jeg har direkte kontakt med farven.
  • Signeret af kunsterne Christa Bundgaard Frederiksen

Jeg vil skriftligt til billedet knytte nogle få stikord, som knytter sig til din sjæl – til dit firma energi.

Jeg anbefaler at det bliver afhentes, da jeg gerne give lidt ord med på vejen.

Få dit DNA udtrykt i et personlig sjælsmaleri eller din DNA koblet med ind i Firma

Et personligt, kunstnerisk sjælsudtryk, hvor farverne harmoniserer og stabiliserer hele dig og hvor sjælen finder hjem.

Et sjælsmaleri er et kunstnerisk udtryk af de farver, som knytter sig til din sjæl, som du har med dig fra før fødslen. Jeg kanaliserer de farver ned, som knytter sig til din sjæl via din fødselsdato og jeg er i en meditativ tilstand, hvor jeg samtidigt maler et udtryk af din sjæls energivibrationer- og former. Det kan også være til dit firma, så både din og firmaets DNA er kombineret ind i maleriet. Alt imens jeg gør det, kommer jeg i kontakt med de egenskaber og ressourcer, som knytter sig til din sjæls vibrations farver eller dit firmas værdier og mål. Det er en måde at udtrykke din sjæl på, lige som man kan lave sjæls musik.

Maleriets betydning

Maleriet er et aftryk af din sjæl og og dit firma, da jeg er en kanal og forbinder det, som er større. Billedet har healing effekt til dig i din/sin helhed. Det vil sige, at ved at du har billedet hængende hjemme hos dig eller i din forretning og i og med billedet har en udstråling, vil du kunne mærke de samme energier som jeg har været forbundet med, som er i billedeudtrykket og derigennem er det en forbindelse, en bro mellem dig og din sjæls- forretning.

Maleriets potentialer

Så har du svært ved at finde meningen med livet, har du svært ved at finde dig selv og din retning, så vil et sjælsmaleri kunne vejlede og guide dig i den rigtige retning, da du vil komme i kontakt med din sjæl og det som er større end dig.

Har du svært ved at mærke hele dig ind i dit firma og dine værdier og mål? Kan det være udfordrende og har svært ved at finde din DNA i dit firma.

Samtidigt kan du også bruge billedet til at rense dig med ved at mediteret på min 10 min hverdag. Ved at sidde med det eller forbind dig med det. Du vil kunne mærke mere dig selv din energi din kærlighed dine kvaliteter som knytter sig til din sjæl og dit firma og DNA. Det er ikke noget du bare oplever ved første forsøg det kan være noget du skal gøre ad flere gange, jo mere tid du bruger med din sjæls og firma malerrig jo mere bliver du forbundet med det dybere i dig, i din sjæl, med din DNA.

Du vil måske kunne mærke kulde, varme, energi vibrationer, sitren, gåsehud, eller en følelse, som du kommer i kontakt med gennem billedet. Det er helt normalt, at du kan få transformeret gamle traumer og følelser. Og samtidigt kan du komme i kontakt med noget større og du kan blive gennemstrømmet af glæde og kærlighed.

Hvem kan du male til?

Jeg kan lave et sjælsudtryk til alle der ønsker at komme i kontakt med deres sjæl eller firmas DNA på en anden måde.

– Til dig, til en ven, til en partner

– Til et bryllup til ægteparret

– Til en mor- og et barn

– Til Far og barn

– Til dit firma – til dig og din forretning med CVR-nummer.

 

Det tager mellem 3 og 5 timer for mig at forbinde mig og lave et sjælsmaleri. Så det er altid på bestilling og der følger en konvolut med til de stik ord og farvernes betydning, som jeg får ned omkring din sjæl og dit firma. Så der er ingen clairvoyance ind over. Ved bestilling aftales dato og tid for afhentning eller levering. Jeg maler ud fra din fødselsdag dato – og firmas CVR.

 

Klik her og læs mere om sjælsmalerier