fbpx

Spirituel cirkel

Spirtuel cirkler stole i en cirkel

Spirituelle cirkler

Spirituelle cirkler har i alle de år jeg har haft klinik, været min drivkraft. Det er den “wow” oplevelse i det spirituelle forum, hvor vi deler, hvor glæden og gejsten er der for vores fælles passion. Hvor vi åbner os for hjertets kraft med tillid til at der er noget, der er større end os. Den kraft og det lys vi trækker på, når vi er flere til at skabe et kærligt og åndeligt rum. Det vi sanser og mærker og lader komme til udtryk og så ser vi den personlige og spirituelle vækst, det giver. Jeg er dybt taknemmelig for at må holde dette rum!

Det, der kendetegner mine spirituelle cirkler, er, et overordnet tema for de 6 måneder cirklerne varer. Emner kan være : Englekontakt, pendul, styrk og træn dit klarsyn, intuition, hjertes nærvær, sjælskontakt, hjerte energi, chakra, healing, loven om tiltrækning etc. Det kan også være et emne, du har ytret ønske om, at jeg tager op.

Ud fra hvert emne vil jeg undervise, fortælle, guide, og stille mig til rådighed for universet. Jeg er en kanal for vores tema og for de mennesker, der er samlet. Med klarsyn formidler jeg en meditation, som jeg guider jer igennem. Der bliver hver gang brugt tid på at fordybe sig i meditation og de tegn, symboler, billeder der kommer til den enkelte. Som jeg også sætter klarsyn på.

Der vil også være forskellige øvelser, hvor vi fx bruger farver eller genstande eller energiøvelser, for at få en større forståelse og for at praktisere det, vi sanser og oplever. Derved lærer du, at stole på det du fornemmer og der sker noget magisk, når vi deler og du lader det komme til udtryk gennem din personlighed. Hvilket gør, at du får flere erfaringer og stille og roligt tør stole på din spirituelle energi.

Alt det er fantastisk at dele med ligesindede. Det giver dig en styrke og tillid til dig selv og det skaber en personlig udvikling henimod at blive et mere oplyst menneske.

Universet uendelige kilde mærkes og opleves meget mere intens og kraftfuldt i den fælles kollektive bevidsthed. Når vi i fællesskab retter fokus og arbejder bevidst for at opnå endnu større kærlighed og lys gennem meditation og den energi vi alle, især er kommet her for at udvikle. Det at sidde alene hjemme og meditere overfor at gøre det i en gruppe kan ikke sammenlignes. Det er magisk og kraftfuldt, at opleve delingerne i dette fælles møderum. I det kollektive rum, hvor vi er flere mennesker, der er samlet og arbejder og holder fokus på det samme symbol, på en kraft, lys, energi, eller kærlighed. Her holder jeg rummet og her stiller jeg mig til rådighed, som en kanal, så vi kan sanse og tydeligt mærke den kraft, der er fra jorden, moder jords indre og det lys og den kærlighed fra universets uendelige kilde, så det bliver bragt i sammenklang med gruppen og den enkelte i gruppen. Så alle i fællesskabet fornemmer og mærker energien, lyset og kærligheden, på hver deres måde.

doTERRA

For at hjælpe dig og din proces i dit spirituelle arbejde og for at bevare jordforbindelsen, bruger og deler jeg æteriske olier ud. Der medfølger gerne en lille forklaring og det er jo frivilligt om man vil benytte sig af dette. Olierne kan være i rummet, du kan dufte til dem eller få dem på kroppen.

Jeg lader mig gerne inspirere og kan finde på at bruge forskellige rekvisitter som et pendul, englekoret, sten krystaller, religiøse figurer og andre forskellige effekter, som kommer med ind i de øvelser vi laver eller som en del af meditationen.

Det kan være en øvelse, som vi laver rundt i cirklen eller også er det i mindre grupper. Alt sammen handler om energi.

Det, at kunne mærke, fornemme, se og høre det usynlige, det som er ingenting og samtidigt alt. Oplevelsen af at det du fornemmer og sanser bliver meget større og troen på dit indre, når du deler og oplever at andre i gruppe har oplever det samme som dig, bliver også større.

Etik og tavshedspligt

Jeg oplever, at det for den enkelte handler om at finde et trygt og tillidsfuldt rum, hvor du kan åbne dit hjerte og give udtryk for hvad du fornemmer og oplever. Derfor er de spirituelle cirkler et lukket forum, med de samme deltagere hver gang, for at vi kan opbygge denne tillid. Her finder hver enkelt sin plads og rummet til hinanden og sig selv.

Det er yderst vigtigt for mig ,at vi arbejder ud fra etik og moral, med tavshedspligt og med at kunne forholde sig neutralt og kærligt. Det er vigtigt ikke at være dømmende overfor, hvad de andre kommer med. Det er det rum vi arbejder med, når vi arbejder med den spirituelle energi.

Pause

Der er altid en pause, med hjemmebagt kage, frugt kaffe og the. Her er der løs snak, grin og hygge med ligesindede.

Der er plads til cirka 10-12 på et hold.

Nye cirkler starter som regel altid til januar og august. De kører 5 eller 6 måneder med den samme ugedag som mødedag.

Pris 

Prisen for i alt 5 gange er på 1250,- kr. 

Prisen for i alt 6 gange er på 1500,- kr.