Referencer

Her kan du læse, hvad tidligere kunder og FRIT FLOW deltagere siger om mig og mit arbejde.

Jane deltager Clairvoyance – heling – energifeltsterapi
Jane Holmstrup, Clairvoyance – heling – energifeltsterapi

“Mit møde med Christa har været et vendepunkt i mit liv...

> Jeg har altid interesseret mig for alternativ behandling og benyttet mig af forskellige muligheder for at kombinere den bedste vej for at opnå forståelse og velvære for mit helbred. Men ved mødet med Christa opdagede jeg hvor stor betydning min kærlighed til mig selv spiller en rolle. Christa har åbnet op for min selvforståelse og forbundet min hjerne med mit hjerte på fineste vis. > Hendes kærlige, lyse og ligefremme tilgang til det menneske hun sidder overfor lukker op for kommunikation på den behageligste måde – man føler sig tryg og respekteret uanset hvilket emne man kommer med… og med hendes smukke malerier i hånden efter en session, føler man sig virkelig værdsat.
> Jeg har fået en helt ny og lysere hverdag og vil til enhver tid både vende tilbage hos Christa, hvis jeg kommer ud af balance og trænger til en kærlig hånd til at finde tilbage til mig selv igen…” >

 > De bedste hilsener Jane Holmstrup

Frit Flow forløbet 2020

“Jeg har gennemført Christas kursus ”Frit Flow” i 2020, og det er utvivlsomt den bedste investering, jeg har foretaget mig med henblik på personlig og spirituel udvikling! Jeg har fået en uvurderlig ”skattekiste” af brugbare redskaber, som jeg kan have med mig fremover på min rejse i livet.

Efter en del år med sygdom og deraf følgende livsstilsændring havde jeg brug for at gøre op med fortiden og udskifte tvivl og håbløshed med tillid og tro på livet igen.

Jeg fik meget hurtigt stor tillid til Christa! Man mærker hurtigt, at Christa har gået vejen selv og har mange personlige erfaringer at øse af. Christa har en særlig evne til at drage essensen ud af stor livsvisdom og spiritualitet og formidle læring på en enkel, brugbar og kreativ måde.

Christas hjertevarme, rummelighed og engagement kombineret med hendes store viden og indsigt gør, at hun er i stand til at hjælpe mennesker med at komme ud af vanetænkning og negative tanke- og følelsesmønstre og erstatte disse med øget selvværd, større livsglæde og vejen til indre frihed!

Med sin indsigt og store visdom ønsker Christa at vise, at det er muligt for enhver at komme dertil, hvis man ønsker og vil det!

Efter at have deltaget på ”Frit Flow”-forløbet kan jeg kun sige: Det er virkelig muligt!

Jeg har været utrolig glad for at have Christa ved min side under dette forløb. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre ”livsvejleder”. Jeg har opnået en langt større grad af indre frihed og glæde ved livet”

Dorte-Linde-Jarding deltager FRIT FLOW FORLØB
Dorte Linde Jarding, deltager på FRIT FLOW

"Det har været en stor gave, at få lov at gå i forløb hos Christa.!

Christa har et stor hjertet, en bred vifte af viden, visdom, erfaringer og hun har selv gået vejen. Den sparring vi får er spot on, klar og tydelig. Hun har en engels tålmodighed og en god portion humor. Det har været spændende og en hjælp, at Christa gør brug af sine clairvoyant evner og Doterra olierne, som understøtter ens proces. Derudover synes jeg Christa er gavmild med sin tid. Jeg har fået den balance, jeg søgte i min hverdag, en god viden om de universelle love og stor bevidsthed om mine følelser og hvordan jeg håndtere rdem, hvis de tager over . En stor tak til dig Christa! Jeg kan på det varmeste anbefale Christa”

Hellemai Dickte, deltager på FRIT FLOW
Christl Radler, deltager på FRIT FLOW

“Jeg har valgt at gå på FRIT FLOW forløb hos Christa, fordi jeg tidligere har gået i Cirkel hos hende og jeg fandt ud af, at Christa kunne være med til at åbne noget op hos mig, som jeg ikke var helt klar over.

 

Så da jeg fik tilbuddet om at komme med i FRIT FLOW efter den samtale med Christa, som hun jo tilbyder, var jeg ikke i tvivl om, at hun skulle være den næste hjælper på min vej : For at åbne op for hvem jeg er og for at komme længere ind til min spiritualitet. Derfor valgte jeg Christa og jeg er dybt taknemmelig for at komme med ind i en lille gruppe af en fantastisk sammensætning af mennesker. Forløbet har gjort, at jeg i dag står meget stærkere i mig selv og i mit lys, og jeg tør være den, jeg er. Jeg tør se tingene an, tage dem op og vurdere: “Nå, det er derfor, jeg har det sådan!”. Jeg får sluppet ting fri fra mit liv, som gør at jeg er på vej et nyt sted hen. Jeg er i meget mere i mig selv, og jeg mærker meget tydeligere, hvad det er, der sker. Det har været en fantastisk investering i mig selv, som jeg kun kan anbefale alle andre at gøre. Jeg har haft nogle mål med forløbet, for at komme i gang med min egen virksomhed, som jeg har haft svært ved at få sat ord og fokus på. Det var det, der gjorde at jeg skulle ind i FLOW forløbet. Da jeg sluttede her, havde jeg lavet en handlingsplan og havde sat gang i min virksomhed. Jeg er derfor fuldt tilfreds med at jeg har fået gang i det og at jeg har nået mit mål. Christa er et menneske, der ser, hvem jeg egentlig er og som kan kigge bagom, hvem jeg er. Som kan se noget, jeg ikke selv kunne se og som jeg har fået øjnene op for i dag. Christa er dejlig kontant og passer på os i forløbet. Der er en konstant sparring. Når du spørger om noget, får du et svar. Hun bærer os på den bedste måde og konstant i gennem det halve år. Det har været en fantastisk rejse for mig.”

ET KURSUS DER SÆTTER SKUB I TINGENE - MED FORANDRINGS GARANTI !

Det allerbedste jeg nogen sinde har gjort for mig selv, er at tilmelde mig Christa `s fantastiske kursusforløb! FRIT FLOW i tanke, følelser, krop og sjæl.

Det har været helt særligt for mig, at beslutte mig til at sige: JA! til mig selv og sige: JA! til at starte på at skabe forandringer i mit liv. Jeg havde i flere år haft mange migræneanfald, en top-stresset krop og jeg havde mistet mit job. Jeg var ked af det, modløs og desperat!

 

Mit møde med Christa gjorde mig helt rolig og jeg fornemmede med det samme, at hun var mere end super dygtig. Hun er indsigtsfuld og noget helt og ganske særligt!

Christa ´s læsning af mig ramte ”spot on”, hvilket gjorde mig endnu mere tillidsfuld og tryg.

Jeg fik en glæde og en gejst – og en tro på, at den længsel jeg havde, om at finde ”min ro” og ”mig selv” kunne blive virkelig. Så det lovede jo godt!

Og det ér blevet godt! Det er blevet fantastisk godt!! Jeg elsker dette kursus!

 

Christa underviser og guider os igennem hele forløbet. Hun hjælper os til at se og forstå os selv og det der måtte ”komme op til overfladen” undervejs, – og så klæder hun os på med diverse redskaber til at skabe de nødvendige forandringer. Det er netop det, der er så kraftfuldt!

Det kan opleves som magi!

 

Forløbet har en god vekslen mellem LIVE-dage, 1:1 sessioner, hjemmeøvelser, zoom møder, opkaldsøvelser og sparring med Christa. Hun holder os hele tiden i hånden. Det fungerer super godt!

 

LIVE dage:

Jeg er især begejstret for LIVE-dagene. Jeg oplever dem som noget ganske særligt. Jeg oplever, at det er på de dage, hvor vi er samlet i gruppen, at de store forandringer og forvandlinger sker. Det er der, transformationerne kommer!

 

Jeg har gennem forløbet fået stor viden og indsigt omkring mig selv og mine livsstrategier. Jeg har måtte udskifte nogle af dem undervejs – og i bonus fået et langt skønnere liv! Jeg forstår mig selv bedre nu. Jeg har lært, at elske mig selv HELT, som den jeg er. Jeg har fundet nøglen til roen i min krop og i mit sind, hvilket er den største gave, jeg hele livet har længtes efter. Jeg har fået fat i ”styrepinden” i mit liv og det giver mig så megen styrke, glæde og livsmod!

 

Jeg er dybt taknemmelig over at have fundet denne chance, dette kursus, i mit liv! Jeg er taknemmelig, fordi jeg er kommet i gang på mit livs allerstørste rejse – med den skønneste ”rejseguide”, Christa ved min side. TAK!

Gitte Hammerlund, deltager på FRIT FLOW
Pnk rose
Hilena Isabelle Sofia Frederiksen, deltager på FRIT FLOW

Kære Christa

Det er en fantastisk rejse, du har taget mig på i forløbet som varer et år: From pain to peace. Jeg håber på at nå dertil, hvor jeg er selvhelbredende. Jeg er godt på vej. Fra at have en tro på, at jeg ikke kunne tåle gluten og meget andet, kan jeg nu med sindsro spise det uden problemer. Det er så fantastisk.

Mit humør er steget nogle grader, jeg er på vej til at lære at elske mig selv. Det er stort.

Gennem det første halvår har jeg haft en del aha-oplevelser, eksempelvis kan jeg i glimt se for mig hvordan det bliver, når jeg når i mål og er fuldkommen lykkelig. Jeg får nogle erkendelser, jeg forstår ting på et dybere plan, f.eks. at skønhed kommer indefra og er kommet i bedre kontakt med min intuition. Det er så fantastisk, at blive ledt på rette vej af mine egne indre fornemmelser og træffe de rigtige valg.

Der er sange, som jeg har hørt hundredvis af gange, som jeg pludselig forstår den dybere mening af.

Jeg tror på, at vi kan udvirke mirakler ved tankens kraft – men i modsætning til dig, har jeg brug for coaching af en, som har gået vejen selv.

Det er fantastisk at opleve, hvordan smerter og angst mindskes markant.

Din måde at undervise på og rumme mig – og se “gennem” mig er helt unik. Du har virkelig nogle helt specielle evner. Du er et fantastisk menneske. Jeg er sikker på, du vil hjælpe mig til at transformere mit liv.