Stjerneenergi
-Stedet for personlig og spirituel vækst

“Stjerneenergi og min historie”

logo-stjerneenergi-png.png
Christa Bundgaard ved træ og vandløb

Christa Bundgaard Frederiksen

Stjerneenergi er stedet for personlig og spirituel vækst.

Jeg åbnede Stjerneenergi i 2012, fordi jeg ikke kunne lade være og havde brug for at dele den spirituelle verden.

Jeg er Energifeltsterapeut, Spirituel vejleder, Clairvoyant, Healer og Kunstner

Jeg har hele mit liv været Clairvoyant og Healer.

Jeg har et holistisk menneskesyn, en positiv og åndelig tilgang til livet og ser altid muligheder.

 

Jeg lever i et med naturen, henter lys, kærlighed og energi fra denne Guddommelige kraft og jeg lader mig gerne inspirere heraf, både i mit spirituelle arbejde og i mit kunstneriske virke. Det er dog først op igennem mit voksne liv, jeg har udviklet og arbejdet professionelt med mit klarsyn og healing.

Når jeg arbejder med clairvoyance i en session, bruger jeg samtidigt farverne i en tegning til et personligt sjælsbillede, hvorefter billedet har healende energi. Jeg fornemmer fra fortid, nutid og fremtid. Der kan være engle og afdøde kontakt.

Jeg har den evne, at tage op i helikopter perspektiv og se hele dit liv, og se dine egne blinde spots og finde årsagen til dine handlemønstre, dine blokeringer og begrænsninger. Så du på den måde nemmere kan finde accept og tilgivelse af/for din historie og hjælpe dig med at leve det liv, du drømmer om.

Sjælsmaleri for Stjerneenergi

Sjælsmaleri for Stjerneenergi

Stjerneenergi og Mig

Lær at elske dig selv, som den du er.
Sæt dig FRI af dit TANKE- og FØLELSES tyranni.

Jeg er født i 1967, er mor til 4 dejlige drenge og bonus mor til en datter. Jeg lever i et lykkeligt ægteskab med min soulmate.

Jeg er clairvoyant fra naturens side. Det vil sige, at mine klarsyns og healer evner altid har været en del af min måde at se verden på. Jeg har op gennem min barndom altid været enormt sensitiv og har kunnet mærke og fornemme andre menneskers energi og stemning uden at forstå, hvad der skete. Interessen for det spirituelle fik jeg allerede fra barnsben, selvom det i min verden var et tabuemne. Jeg har som person altid været meget bevidst og stillet spørgsmålstegn og aldrig accepteret et nej, forstået på den måde, at jeg altid har set muligheder gennem mit klarsyn.

Det er først op gennem mit voksne liv,  jeg har udviklet og arbejdet professionelt med mit klarsyn. Jeg har i den spirituelle vej fundet min egen selvudvikling og fået lukket op. Jeg ser Aura og dens farver på planter, dyr og mennesker. Jeg har måtte lære det på den hårde måde, gennem erfaring. Jeg har også fået en god baggrundsviden fra min studietid i det Antroposofiske (åndsvidenskab) fra Rudolf Steiner Pædagogseminariet. Jeg har ikke gået på clairvoyance skole.

Det er først op gennem mit voksne liv,  jeg har udviklet og arbejdet professionelt med mit klarsyn. Jeg har i den spirituelle vej fundet min egen selvudvikling og fået lukket op. Jeg ser Aura og dens farver på planter, dyr og mennesker. Jeg har måtte lære det på den hårde måde, gennem erfaring. Jeg har også fået en god baggrundsviden fra min studietid i det Antroposofiske (åndsvidenskab) fra Rudolf Steiner Pædagog Seminariet. Jeg har ikke gået på clairvoyance skole.

Jeg har altid haft en forkærlighed og dyb inspiration til det spirituelle samt følt mig forbundet med naturen. Naturens lys, kraft, energi og ikke mindst dens farver er en vigtig kilde i mit liv.

Jeg er fascineret af energi arbejde og af hvordan ALT er energi. Hvordan vi kan blive påvirket af andres energi og hvordan vi kan tage ansvar for vores energi, så vi kan løfte os op i en højre vibration. Hvordan vores følelser kan blokere og sætte sig i den fysiske krop og med bevidstheden, kan løfte og få blokeringen sat FRI.  Tankens kraft og det talte sprog har en vibration som ræsonnerer til universet og giver os det samme tilbage pga. Loven om tiltrækning og hvordan vi kan skabe vores eget liv.

Stjerneenergi er opstået af lyst og ren kærlighed til det at dele med andre. Gennem mit klinikarbejde er jeg blevet forbundet med min sjæl. Det er et kald, og jeg lever et spirituelt liv, hvor jeg er i balance og min intuition guider mig gennem livet.

Jeg er dybt taknemmelig, for at få lov til at hjælpe andre! For mig er det vigtigt at arbejde etisk korrekt!

Jeg understreger, at jeg har tavshedspligt og at jeg ikke udtaler mig om alvorlig sygdom og død! Jeg går op i etik og spørger altid om lov, før jeg går ind i dit energifelt.

Stjerneenergi tilbyder:

Uddannelse:

2020 Online kursus ved Berring og Søgaard, Tænk dig til resultater

2019 -2020 Fremtidsfabrikken: Strømstyrke

2018 -2019 Unstuck ved Maiken Kuhl

2014-2016 Energifeltsterapeut ved Frank Lorentzen & Marianne Mikkelsen

2013 Coatings forløb ved Berit Siegumfeldt

2014 Kropsafbalancering / TFH 1-4. Ved Birgit Nielsen, Kinesiologi Akademiet.

2013 Reiki kursus 1, 2 og 3. Ved Ann Fuglsang

2008 Uddannet Rudolf Steinerpædagog (antroposofisk / åndsvidenskabelig menneskekundskab).

2004 Svendborg kunstskole og diverse intuitive male workshops

1989 Uddannet kok og har arbejdet som kok/køkkenchef i ind- og udland. Har været selvstændig med egen kro.

Jeg har deltaget i Workshops ved Carsten Sommerskov, Jan Hjortheim (afdøde medie i Kbh.) og Graham Bishop med klarsyn, afdødekontakt, healing og meditation.

Love skrievet i sandet

Min forhistorie som giver baggrund for mit unikke FRIT FLOW forløb.

Det er i mørket, lyset bryder igennem.

Min historie kan virke voldsom – men for mig er alle de ting, jeg har været igennem en gave, som har gjort mig til den jeg er og som har ført til de evner, jeg har og bruger hver dag. Jeg er taknemmelig for mit liv, da jeg har sat mig selv fri.

I dag har jeg et nært forhold til mine forældre og de fleste af de personer, der er beskrevet i historien. Jeg er taknemmelig for at de er/ har været en del af mit liv, for de har gjort mig til den person, jeg er i dag.

Min historie starter, før jeg bliver født, da mine forældre mister et barn, der er fire måneder gammelt. Da min søster dør, vender min mor sig imod det guddommelige. Hun følte sig straffet. Hun havde en stor vrede i sig – den vrede er jeg født ind i.

Følelsen af at være forladt og ensom bliver skabt

Jeg er født hjemme, men seks uger for tidligt og jeg kom i kuvøse på sygehuset. Min mor var bange for at miste mig, men arbejdede sig ud af det. På det her tidspunkt var der ingen hjælp til forældrene og min mor knoklede videre i hendes og min fars restaurant.

Nogle måneder efter kom min mor på sygehuset og blev opereret for galdesten. Hun lå på voksenafdelingen og jeg lå på børneafdelingen, hvor vi var indlagt i ca. 20 dage. Selvom vi lå på det samme sygehus, så vi kun hinanden nogle gange om dagen, og jeg lå alene og uden kontakt til voksne det meste af tiden.

Da jeg var 2 år, faldt jeg ned fra loftet og blev igen indlagt, denne gang med hjernerystelse. Jeg lå igen alene og følte mig forladt. Mit lave selvværd, min lave selvtillid og utrygheden ved andre mennesker begyndte her og har fulgt mig i mange år fremover. Det har gjort, at jeg i mange år har været på overarbejde rent mentalt og jeg har manglet omsorg og kærlighed.

Er jeg god nok?

Følelsen af forladthed er blevet styrket af, at jeg er opvokset i det man i dag vil kalde en dysfunktionel familie. Mine forældre var selvstændige og havde deres egen restaurant. Dengang var det helt i orden at drikke sammen med kunderne. Min mor udviklede et alkoholmisbrug – og jeg skulle finde en måde at overleve det på. Derfor har jeg udviklet min sensitivitet, så jeg kunne mærke hende og hendes humør.

I skolen gik det heller ikke godt og det var svært for mig at rumme, at være der. Jeg har altid følt mig forkert og jeg var ikke særlig god til det boglige. Jeg var urolig og bange for at skuffe min mor ved ikke at være god nok.

Senere, i min ungdom, havde jeg en kæreste med psykopatiske træk. Han truede mig på livet og det har sat sine spor i mig. De smerter dulmede jeg med alkohol og druknede mig selv i mit arbejde som køkkenchef – præcis, som jeg havde set mine forældre gøre.
I dag kan jeg se, at jeg søgte anerkendelse gennem mit job, men misbrugte mig selv med mænd og alkohol.

Negativ i både mit indre og mit ydre – men med kaos kan også komme lykke

I 2003 blev jeg skilt. På det tidspunkt havde jeg tre små børn. Den sidste blev født med et kognitivt handicap og han har altid gået i specialklasse. Alt det betød at jeg var udbrændt, gik ned med stress, fik en depression og gik på kanten af livet i flere år. Jeg gik til psykolog og fandt vejen til mange forvrængede mønstre i mit liv. Alligevel kom jeg ikke ud på den anden side og jeg havde ikke den kærlighed til livet, som jeg har i dag.

Min stress førte til at jeg fik en revalidering og læste til Rudolf Steiner-pædagog – og det var dét der åbnede og skabte fundamentet til mit åndelige virke.
Alligevel skulle der gå nogle år, før jeg fandt helt ind til mig selv og min sjæl.

Midt i alt det kaos fandt jeg min sjælspartner : Det var den store ægte kærlighed! Vi er stadig sammen i dag og lever i et lykkeligt og harmonisk kærlighedsliv og sammen har vi et kærlighedsbarn.

Tiden gik og i 2012 fik jeg igen stress. Gik til psykoterapeut og fik også konstateret slidgigt i mine fingre og tæer og jeg havde sammenfald i nakken. Tilstanden startede tilbage i 2003 med konstante flyvesmerter i kroppen, forstoppelse, hovedpine, kronisk bihulebetændelse, blod i urinen, nyrebetændelse, løse tænder og tandproblemer. I mange af de år tog jeg tre håndfulde smertestillende piller om dagen, for at kunne leve med smerterne.

Jeg har forsøgt mig med tusindvis af forskellige og alternative behandlinger. Men de er ofte endt med at jeg lå i min seng bagefter, fordi jeg er enormt sensitiv og behandlingerne gav bagslag.

Det hele var op ad bakke, jeg var negativ i både mit indre og mit ydre og jeg blev konstant følelsesmæssigt udfordret. Jeg gik stadig rundt med en følelse af forladthed og ensomhed og var helt væk fra mig selv.

En kræftdiagnose fra himlen

På det her tidspunkt blev jeg undersøgt, fordi jeg havde ondt i hele kroppen. Jeg fik konstateret myelomatose – knoglemarvskræft, som var uhelbredelig. Lægen gav mig en dødsdom og jeg fik 1½-3 år at leve i.
Det var et kæmpe chok for mig og min familie og vi fik krisehjælp fra Kræftens Bekæmpelse. Jeg var bange for at komme på sygehuset og bange for at blive forladt igen. Tanken om en steril stue trickede angsten og frygten hos mig – ikke selve kræftdiagnosen, men frygten for at blive forladt.

Heldigvis er min sygdom sovende og det har den altid været. I dag ser jeg på det som om, at jeg lever med en tikkende bombe og at jeg aldrig ved, hvornår den sprænger. Når jeg mærker den mindste smule stress, så siger min krop fra, så stopper jeg op, mærker efter og levet i nuet. Det kan jeg, fordi jeg har sat mig fri og i dag lever uden smerter, frygt og angst.

En gave fra universet

Lige siden dengang, valgte jeg at se ind i min sygdom og i mit liv. For mig at se havde jeg to valg : Jeg kunne fortsætte den negative tankegang og spiral, som jeg allerede var i. Eller jeg kunne vende 180 grader og leve mit liv i flow og ændre mit mindset til at være positivt. Jeg kunne vælge at tage ansvar og gøre noget andet, end det jeg havde været vant til.
Jeg er sikker på, at jeg ikke ville have kunne tage imod Guds gave, hvis ikke jeg havde fået konstateret knoglekræft. Havde jeg fortsat mit liv, som dengang, så havde knoglekræften angrebet mig og været aktiv i dag.

Mit liv er mit ansvar – og mit alene! Jeg lever som et åndeligt væsen i min krop og jeg sanser gennem den. Når det åndelige kommer igennem min krop, så er det for mig små hints og tegn på himlens vejledning til mig. Jeg er fuldt bevidst om min krop, mit sind og jeg forstår energien omkring mig og i universet. Det gør, at jeg er forbundet med naturens selvhelbredende kræfter.

Jeg har erkendt, at jeg elsker mig selv, som den jeg er : Jeg er særlig sensitiv og mærker mig selv og andre mennesker meget tydeligt. Jeg kender de forskellige energiformer og jeg kender mig selv og min sjæl.  Igennem denne erkendelse er jeg kommet frem til, at jeg ikke behøver at leve et liv i frygt. Frygten var ikke sygdommen, men i stedet at skulle komme på sygehuset og blive forladt og blive alene igen.

Kærlighedsbarn!

Vores fælles barn fik bragt vores delefamilie sammen til en familie. Han fik i en alder af 5 år konstateret diabetes, så vi måtte igen på sygehuset og lære at leve med en kronisk sygdom, hvor der er meget kontrol med maden. Vi har besluttet ikke at lade sygdommen styre med frygt og kontrol i hverdagen, så vi har fundet vejen og rytmen til at leve i harmoni og balance. Så vores barn oplever et naturligt liv med glæde samtidigt med at have en sygdom, der skal tages ansvar for.

Derfor!

Jeg har fundet årsagen til, hvorfor jeg har gennemlevet de ting, jeg har. Gennem dem har jeg sat mig selv fri. I dag lever jeg et harmonisk og lykkeligt liv i kærlighed. Både til mig selv, men også til verden.

Tankens kraft og de vibrationer vi er i, bestemmer om vi er connected med universet. Når vi går igennem den frekvens, lever i en høj vibration, kan vi trække kærligheden med ind i alt. Dine tanker er med til at skabe dine transformationer. Tankerne skaber vores problemer, tankerne laver en resonans til vores følelser. Har vi gennem længere tid følelses kaos, vil følelserne sættes sig i den fysiske i krop som energi blokeringer, fysiske smerter og sygdom. 

Metafysikken.

Jeg har dedikeret mit liv til at sætte mennesker FRI til at se og mærke deres åbne sande hjerte, så FLOW opnås i tanke, følelse, krop og sjæl.

I et tæt samarbejde skabes der livs transformation med accept, tilgivelse og nye handlingsmønstre. Med kærlighed til at elske dig selv, som den du er.

Hvor du højner din bevidsthed og forstår, at krop, sind og ånd er ét. Vejen gør det muligt at forstå dit mindset, dine følelser og de signaler kroppen giver. Det giver dig mulighed for at finde troen og tilliden til dig selv og din spiritualitet. Du vil blive den allerbedste udgave af dig selv, hvor du er sand mod dig selv, hvor du lever i og med kærlighed, fred og harmoni til dig selv og i livet. Hvor du får den livskvalitet du drømmer om.

Er FRIT FLOW noget for dig?

Book en gratis afklarende samtale

DER ER ENERGI I ALT