fbpx
Orange maleri Christa Bundgaard

Kunst i farver og billeder!

Jeg er en farveglad pige og har hele mit liv elsket farver. De er en naturlig del i alt, hvad jeg ser og gør.

Det hele startede, fordi jeg bedst trives i naturen og lever mig ind i naturens farveverden. De bløde farver og former vi ser på i landskabet, nydelsen ved synet fra planten og de farverige dyr vi har på jorden. Jeg elsker at gå og være i naturen. Den lader mig op og jeg bliver inspireret til at male, når jeg opholder mig i den.

Dengang jeg blev kok og arbejdede med menu sammensætning, blev jeg hurtigt inspireret af grøntsagens farvepragt. Farverne fik den betydning for mig, at det var udtrykket på tallerkenen der blev vigtigt for mig- at pynte og sætte maden sammen, så der blev et farvespil på tallerken, som jo er det første gæsten ser.

Kunstmaler

I min barndom så jeg min far stå og male kunstbilleder. Han malede naturalistisk efter et foto. Det har siden inspireret mig, så jeg har gået på VUC, Svendborg Kunstskole, taget forskellige intuitive maleweekender og fået undervisning ved en kunstmaler. Jeg har gennem årene haft forskellige udstillinger, forskellige steder her på Fyn og kommer gerne ud.

Jeg plejer at sige, at jeg maler, fordi jeg ikke kan lade være. Det giver mig en stor glæde, når jeg er i processen – det at mærke farvernes kraft og energi og bare være i nuet.

Jeg brugte farver som en terapi form, da jeg var syg. Det at kunne udtrykke noget, der er inde i en selv, gennem farverne, er enormt befriende. Det at være i male processen, lade det ske som sker i maleriet og lade det opstå som er i kroppen og følelserne. Fordybe sig, så man glemmer tid og sted. Det at være i et med billedet og processen gør at jeg maler abstrakt, jeg kender aldrig det færdige resultat. Jeg kan ikke tegne eller male noget der forestiller noget. Det er farvernes sammensætning, der inspirerer mig. Kunsten er for mig en udtryksform, ligesom livet. Nogle gange fungerer det og andre gange gør det ikke. Jeg kan også pludselig vaske det hele af igen. Finde andet materiale, papir, avis, stof, glimmer jeg limer på og jeg maler gerne over og over igen, før jeg synes resultatet er færdigt.

Undervejs drejer jeg mit billede og maler på alle leder. Jeg fordyber og mærker ind og gå på afstand for at betragter billedet inden jeg beslutter mig for hvordan det skal vende og male det færdigt.

Det færdige billede studerer jeg nærmere. Jeg analyserer farver og de figurer og former, der er kommet i billedet. Der opstår en kommunikation mellem billedets udtryk og mig, som gør at jeg får en større forståelse af det, som er inden i mig. På den måde bliver det en terapi form, da jeg også kan male på mine emotioner og få det udtrykt gennem farverne og derefter tyde og forstå hvad det handler om. Når jeg maler i disse processer, bruger jeg lærred og akrylmaling.

Malerworkshop i klinik Stjerneenergi damer maler

Malerworkshop

1-dags-kursus, hvor du maler en hel serie med meditation og ser på den rejse, du har malet for at komme ind og få kontakt med din sjæl.

Jeg afholder løbende male workshops, blandt andet i chakra maling, hvor vi har malet ud fra hvert chakra. Her man får en større forståelse for betydningen af de 7 forskelligt chakra. Det har varet en personlig rejse. I den intuitive maler workshop, hvor vi giver slip i tankerne og maler og lærer at komme i kontakt med den proces, som opstår. Det er altid med indsigt i den spirituelle energi med meditation, engle kort og kontakt til universet og det billedet intuitivt vil fortælle dig. Det er weekendkurser og med akrylmaling.

“Kom i kontakt med sjælen”, er et 1-dags-kursus, hvor du maler en hel serie med meditation og ser på den rejse, du har malet for at komme ind og få kontakt med din sjæl. Her maler vi på papir og med Rembrandt soft pasteller.

Jeg guider og støtter den enkelte og gruppen gennem hele forløbet og bruge mine clairvoyante evner og æteriske olier til at understøtte dine processer.

Der serveres frokost som er let vegetarisk, frugt, kage, the og kaffe

Kunstnerisk udstyk med healings energi

Kunstnerisk udstyk med healings energi

Healings billede er, når jeg mediterer på en bestemt farve og dens toner og kommer i kontakt med denne farves energi og egenskab. Jeg bruger fingrene, maler på papir og med Rembrandt soft pastiller. Så der er farvens udstråling og farvens energi, der sendes ud og som er med til at afbalancere og harmonisere dit sind og din krop. Ved at have et healingsbillede hængende i ens hjem, hvor man hver dag har bevidst kontakt med det, ved at se på det eller meditere på det, vil man kunne mærke en forandring. Her er det chakra farverne, jeg bruger, så billedet kan bruges til af få afbalancet sine chakra.

Billedet er rammet ind og disse billeder er til udstilling og salg. Priserne er afhængige af størrelsen.

Healings billede med clairvoyant

Tegning med kulkridt farver ned på papiret

Kunstnerisk udtryk til Sjæls eller din forretning

Her får du et helt unikt og personligt udtryk til din sjæl. Billedet vil hjælpe dig med til at få større kontakt til din sjæl. Lige som der laves sjæls musik, kan jeg lave sjæls malerier. De er på bestilling og jeg knytter nogle få stik ord til billedet.

Dit DNA ligger også i din forretning og den har en fødselsdag, så jeg kan male et forretningsbillede og finde de farver og din energi, der ligger deri.

Kunst billeder

Det er her, hvor jeg maler et billede på lærred og med akrylmaling som beskrevet for oven. Disse billeder er til udstilling og salg. Priserne afhænger af størrelsen.