Healing

Christa Bundgaard Healer person

Healing

Det har altid været naturligt for mig at være healer. Siden barndommen har jeg altid været draget hen imod omsorg og kærlighed for andre. Jeg har altid brugt mine hænder kreativt og de har altid været draget spontant til at sanse, røre og føle gennem mine hænder. Det var først efter min sygdom i 2012, jeg fik de første kurser og bevidst begyndte at arbejde med healingenergien og det at forstå energi i sin helhed. Jeg healer også på mig selv for at opretholde mit eget, sunde energisystem.

Jeg oplever, at alt er energi og energi er noget, der er større end os og noget vi er forbundet med og er en del af. Så når vi får stagneringer og blokeringer i kroppen som smerte og sygdom eller følelsesmæssige lidelser som at køre i ring, er det energi ophobning, hvor energien ikke har frit flow.

Healing sker ved, at vi er åbne i vores hjerte for at tage imod. Healing kan ske spontant, gennem samtale, ved håndspålæggelse, på aura og ved fjernhealing. Jeg stiller mig til rådighed og bliver en kanal fra universets magiske verden. Jeg mærker kraften og lyset igennem mig og med min intention lader jeg energien strømme til mit hjerte og via hjertet med kærlighed ud i mine hænder og ud til dem, som har brug for det. Jeg bliver et redskab, en brobygger mellem den fysiske og universets verden.

Det er en spirituel energihealing for at rense kroppen og det mentale for de energiophobninger der er, for at energien igen kan få FRIT FLOW i tanke, følelse, krop, og sjæl. Healing er forløsning af sår, man har fået, eller af en smerte og sygdom, der er opstået. Healing er at bevæge energilegemet tilbage mod helheden, tilbage til dets oprindelige mønster, om end ufuldkomment eller med ar. Det kan også være et energiløft eller en energi afbalancering.

Hvordan?

I begyndelsen som udøvende healer fik jeg i en kanalisering et billede af kroppens energibaner som et hologram. Det tegn/symbol bruger jeg altid, når jeg påbegynder healing, for at se de ubalancer der er i kroppen. Jeg afslutter altid med samme tegn / symbol for at se, om der er skabt FRIT FLOW gennem energien i kroppen.

Jeg healer ved hjælp af min klarfornemmelse og mit klarsyn, der hvor jeg mærker den spirituelle energi bringer mig hen. Jeg arbejder med chakra energi og afbalancering af energierne. Jeg kombinerer med mine egne erfaringer og som energifeltterapeut med fokus på de æteriske punkter.

Jeg ved aldrig, hvad der opstår under healing, for det er først, når jeg er i kundens energifelt, at jeg bliver ført gennem sessionen. Ofte er det ret magisk, mine arme bliver helt vægtløse, der opstår farver, som for mig er et sprog, lys og åndelig energi omkring kunden og i rummet. Jeg får klarsyn på kundens årsag til problemsituationen, som jeg understøtter med healing ved at visualisere og skabe omkodning i cellerne. Healing kan foregå i tavshed. Andre gange har jeg brug for at videregive informationer under healing.

På den måde bruger jeg healingen til at bygge bro mellem det fysiske, det mentale og det åndelige for at genskabe en balance og få sjælen hjem.

En healing foregår altid fuld påklædt liggende på en briks med et tæppe over sig eller siddende på en stol med stille healings musik i baggrunden. Jeg healer ved let berøring på kroppen og auraen. Ligeledes benytter jeg mig ofte af æteriske olier fra doTERRA da de er helt rene og har en terapeutisk virkning på helheden, krop, sind og sjæl.

Gennem healingen sættes der gang i kroppens energisystem og der vil ske en naturlig udrensning. Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand derefter! Jeg har kurser i Reiki healing og er uddannet energifeltterapeut.

Ligeledes laver jeg også fjernhealing.

Pris

Session:

1 time 600,-