FRIT FLOW Live

Bliv forelsket i dit eget liv og lær at elske dig selv, som den du er.

FRIT FLOW Live

Med FRIT FLOW Live sætter du dig fri til at se og mærke dit åbne, sande hjerte, så FLOW opnås i tanke, følelse, krop og sjæl.

I et tæt samarbejde skaber vi dit livs transformation med accept, tilgivelse og nye handlingsmønstre. Med kærlighed til at elske dig selv, som den du er.

Du finder vejen på en let og simpel måde, så du står stærkt i dit indre lys og lever et værdifuldt liv i harmoni og balance.

Det er et helt unikt forløb sammen med andre, ligesindede kvinder. Det er en kombination af 5 live dage, løbende online video møder (det får du hjælp til), 1:1 sessioner samt en lukket Facebook-gruppe med meditationer og kærlig sparring. Jeg holder dig i hånden hele vejen.

FRIT FLOW Live er for dig der:

  •  … har følelsesmæssig ubalance i livet og hvor dine følelser fylder hele din hverdag, så du ikke  kan tænke på andet.
  • … har svært ved at træffe beslutninger- du er i tvivl og er usikker på dig selv
  • … kender den mentale gummihammer, tager skylden på dig og tænker ”Ej det kunne jeg også have gjort anderledes!”, “Hvorfor gjorde jeg ikke det?”, “Tag dig nu sammen!”, osv., osv.”
  • … ikke føler dig god nok
  • … er et offer i dit eget liv og venter på at blive reddet
  • … tit har følelsen af ikke at blive forstået/misforstået
  • … sammenligner dig med andre og føler, at græsset altid er grønnere på den anden side
  • … er omsorgsfuld og sætter alle de andre i første række – men du glemmer dig selv
  • … kæmper med dig selv og hver dag overlever, i stedet for at leve 

FRIT FLOW Live-deltagere får nedenstående :

Et intimt gruppeforløb

Gruppeforløbet foregår i et intimt, lille hold på maks. 6 kvinder.

Gennem hele forløbet har gruppen kontakt med hinanden. Det har vi enten online (via Zoom) eller fysisk hos klinik Stjerneenergi.

Udover det har du personlig kontakt med mig igennem hele forløbet. Der vil være 1:1-sessioner, telefon og mail sparring med mig, hvor det kun er dig og mig, der taler sammen.

Du kommer ind i en lukket Facebookgruppe. Her deles fælles sparring, infomaterialer, meditationer og opgaver.

I den første del af kurset kommer der opgaver, som du løser og sender tilbage til mig. Jeg gør ikke tingene for dig, men støtter dig og giver dig kærlig sparring til alt.

Jeg møder altid velforberedt op til hver enkelt session – og jeg forventer, at du gør det samme.

Dit forløb skubbes i gang hurtigst muligt

Din rejse begynder efter, at du har tilmeldt dig og har betalt minimum første rate/depositum. Herefter kommer du med ind i den lukkede Facebookgruppe, hvor de første opgaver ligger og vi aftaler dato for din første 1:1 session.

På din personlige rejse kommer du igennem:

Forståelse og klarhed

Her finder du den grundlæggende årsag og forståelse for det der ligger bag dit nuværende mindset. Vi skal helt ind til kimen og til det, som har skabt dine tanker og begrænsninger.

Du vil finde tilgivelse, accept og selvaccept. Vi har fokus på din egen værdi og dine livsværdier og du vil sætte nye mål for dine drømme i livet.

Universet og menneskelig energi – Sæt dig selv i centrum og find ind til din sjæl

Du skal lære at forstå din sensitivitet, din egen indre energi, andres energi, den feminine og maskuline energi og hvordan det forenes med universet. Når du forstår disse ting, så kan du ændre dine gamle mønstre.

Mindset og nye vaner – Bryd dine mønstre og se din frygt i øjnene!

Det er gennem dine tanker, at problemerne i dit sind opstår. Det er tankerne, der skaber dine følelser. Det er følelserne, der skaber blokeringer og begrænsninger.

Du lærer at bryde gamle mønstre, som du er opdraget ind i og som er gået i arv og du får nye vaner og tankegange.

Kærlighed til livet

Dit nye liv begynder at manifestere sig og du vil opleve kærlighed til dig selv og til dit liv. Her oplever jeg tit, at folk bliver forelsket i deres eget liv og at du finder troen og tilliden til livet. Du vil blive forelsket i dit eget liv igen.

OBS : Det er ikke en magisk pille.

Du skal være villig til at kigge indad og gøre en indsats, også når det bliver svært. Du skal gå imod frygten og smerten, hvilket sker med min kærlige støtte.

Jeg ved, hvis du er villig til at gøre det der skal til, så kan du droppe dit tankemylder og dit indre følelsesmæssige kaos og få det liv du ønsker dig.

Invester i dig selv!

Hvis du integrerer det, du lærer og samtidigt er villig til at arbejde målrettet med din personlighed og dit mindset, så kan du slippe dine lidelser og få frit flow i tanker, følelser, krop og sjæl! Derfor er det en investering i og for livet.

Skal vi begynde din personlige rejse?

Det er vigtigt ,at vi er et match og at vi ’passer sammen’. Hvis ikke vi gør det, kan du ikke få det liv du drømmer om og komme derhen, hvor du vil.

Derfor holder jeg en uforpligtende og gratis samtale med dig, før du kommer med på forløbet. Her ser vi på, hvor du er lige nu, hvor du gerne vil hen og hvad der skal til på et overordnet niveau og hvad der står i vejen for dig.

Med mit klarsyn kan jeg se bagom dig og mærke om vi er et match, når vi taler sammen. Du kan booke en gratis samtale her.

Min rolle i dit forløb : På din rejse er jeg clairvoyant og bruger mit klarsyn overfor dig. Jeg ser ting, og forstår dine mønstre, som du ikke selv ser og jeg kan hjælpe dig med at gøre op med dine begrænsninger og blive sat fri. Jeg healer også i løbet af sessionerne. Healing indgår i helheden og mine ord kan være healende for dig. Jeg bruger æteriske olier, som understøtter dine processer og som du får med hjem.

Hvis du vil se mere om, hvordan jeg bruger mit klarsyn og er i kontakt med universet, så læs mere om mig her.

Du kan også se referencer fra tidligere kunder og FRIT FLOW Live deltagere her.

Sæt dig selv fri!

Du vil fra start af begynde at se på dine tankemønstre og begrænsninger og forstå meningen og kernen af din følelsesmæssige ubalance. Igennem forløbet forsvinder ubalancen og du finder hen til tilgivelse, accept og selvaccept.

Du vil komme til at stå ved dig selv, din indre personlige styrke og din smukke sjæl. Din unikke power vil stå tydeligt frem. På den måde finder du vejen til at elske dig selv, som den du er og du kan leve et liv i følelsesmæssig balance, med større overskud og tillid til livet med mere livskvalitet.

Hvis du er sensitiv, så bliver din sensitivitet en kvalitet, en styrke og et indre kompas. Du lærer at opdatere og transformere dine tanker, dit følelsestyranni og dine vaner til kærlighed , så du skaber ro, harmoni og balance i dit liv.

Er FRIT FLOW Live noget for dig?

Book en gratis afklarende samtale

Hvad siger tidligere FRIT FLOW Live deltagere?

“Mit liv var svært at overskue og ALT var i kaos. Jeg havde været igennem et hårdt og slidsomt brystkræftforløb med kemo. 

 

Udover det, så mistede jeg, fra den ene dag til den anden, min elskede lillesøster, som havde været min faste støtte og mit anker i hele mit liv. Min krop var i smerter og dele af kroppen var stivnet. Mine tanker kørte i ring og mine følelser og mit hjerte var i dyb sorg og krise. Jeg gik i en klokke, i en choktil-stand.

Jeg vidste, at jeg havde brug for hjælp og en kær kollega anbefalede mig Christa. Efter første behandling, ja allerede inden jeg kørte hjem, kunne jeg tydeligt mærke en forandring i hele mig, helt ind i min sjæl. Så da Christa fortalte om sit frit flow forløb, vidste jeg bare, at det skulle jeg være en del af. Her fik jeg set bagom årsagen til min sygdom, min sorg og mit liv, og forstod, hvor jeg kunne finde accepten og få livet tilbage med accept og kærlighed. Det er fantastisk, at møde andre kvinder og tage denne rejse sammen med dem i en gruppe, hvor vi kan støtte hinanden.

Det har været en indsigtsrejse i min egen indre personlighed, som er blevet guidet i kærlighed og med støtte fra Christa. Jeg har fået en helt ny og kærlig opfattelse af mig selv. Min tankegang er positiv og kærlig og jeg har fundet vejen til, at det er ok at sætte mig selv først. For FØRSTE gang i mit liv føler jeg, at jeg er sat FRI. Jeg mærker glæden og kærligheden i mig selv til andre og til livet på en helt ny og skøn måde. Det er en personlig rejse, hvor jeg har fundet vejen til at ændre mine overbevisninger og gamle mønstre til nye virksomme tanke- og handlemønstre. Jeg har mit frie valg igen. Det er mig, som bestemmer, hvordan jeg vil have det.

Christa har guidet mig og hjulpet mig på sporet til FRIT FLOW i krop, tanke, følelse og sjæl. Jeg lever nu et liv i flow, hvor jeg elsker mig selv, som den jeg er, med glæde og selvkærlighed til mig selv, andre og universet. Jeg er dybt taknemmelig. Havde jeg ikke mødt Christa dengang, tør jeg slet ikke tænke på hvordan mit liv havde set ud i dag. Jeg kan varmt anbefale at rejse med Christa.”

Anne Grethe Mosegaard​, deltager på FRIT FLOW
Christl Radler, deltager på FRIT FLOW

“Jeg har valgt at gå på FRIT FLOW forløb hos Christa, fordi jeg tidligere har gået i Cirkel hos hende og jeg fandt ud af, at Christa kunne være med til at åbne noget op hos mig, som jeg ikke var helt klar over.

 

Så da jeg fik tilbuddet om at komme med i FRIT FLOW efter den samtale med Christa, som hun jo tilbyder, var jeg ikke i tvivl om, at hun skulle være den næste hjælper på min vej : For at åbne op for hvem jeg er og for at komme længere ind til min spiritualitet. Derfor valgte jeg Christa og jeg er dybt taknemmelig for at være kommet med ind i en lille gruppe af en fantastisk sammensætning af mennesker. Forløbet har gjort, at jeg i dag står meget stærkere i mig selv og i mit lys, og jeg tør være den, jeg er. Jeg tør se tingene an, tage dem op og vurdere: “Nå, det er derfor, jeg har det sådan!”. Jeg får sluppet ting fri fra mit liv, som gør at jeg er på vej et nyt sted hen. Jeg er meget mere i mig selv, og jeg mærker meget tydeligere, hvad det er, der sker. Det har været en fantastisk investering i mig selv, som jeg kun kan anbefale alle andre at gøre. Jeg har haft nogle mål med forløbet for at komme i gang med min egen virksomhed, som jeg har haft svært ved at få sat ord og fokus på. Det var det, der gjorde at jeg skulle ind i FLOW forløbet. Da jeg sluttede her, havde jeg lavet en handlingsplan og havde sat gang i min virksomhed. Jeg er derfor fuldt tilfreds med, at jeg har fået gang i det og at jeg har nået mit mål. Christa er et menneske, der ser hvem jeg egentlig er og som kan kigge bagom, hvem jeg er. Som kan se noget, jeg ikke selv kunne se, som jeg har fået øjnene op for i dag. Christa er dejlig kontant og passer på os i forløbet. Der er en konstant sparring. Når du spørger om noget, får du et svar, du kan bruge. Hun bærer os konstant og på den bedste måde i gennem det halve år. Det har været en fantastisk rejse for mig!”

“Det har været en stor gave, at få lov at gå i forløb hos Christa!”. 

Christa har et stort hjerte, en bred vifte af viden, visdom, erfaringer og hun har selv gået vejen. Den sparring vi får er spot on, klar og tydelig. Hun har en engels tålmodighed og en god portion humor. Det har været spændende og en hjælp, at Christa gør brug af sine clairvoyante evner og Doterra olierne, som understøtter ens proces. Derudover synes jeg Christa er gavmild med sin tid. Jeg har fået den balance jeg søgte i min hverdag, en god viden om de universelle love og stor bevidsthed om mine følelser og hvordan jeg håndterer dem, hvis de tager over. En stor tak til dig Christa! Jeg kan på det varmeste anbefale Christa!

Hellemai Dickte, deltager på FRIT FLOW