FRIT FLOW Online

Skab din Livsstil med Flow fra dit HJERTE!

FRIT FLOW Online

Med Frit Flow Online sætter du dig over forløbets 7 måneder fri til at se og mærke dit åbne, sande hjerte, så FLOW opnås i tanke, følelse, krop og sjæl.

Mit nye onlineforløb er baseret på mit FRIT FLOW Live kursus, som allerede har hjulpet mere end 30 kvinder til et liv med balance og selvkærlighed. Med FRIT FLOW Online får du et kursus tilrettelagt og designet til at blive lavet hjemmefra i dit eget tempo, fyldt med selvstændige opgaver, ekslusive videoer, ugentlig klarsynssparring og en lukket Facebookgruppe for forløbets deltagere.

I et tæt samarbejde skaber vi dit livs transformation med accept, tilgivelse og nye handlingsmønstre. Med kærlighed til at elske dig selv, som den du er.

Du finder vejen på en let og simpel måde, så du kommer til at stå stærkt i dit indre lys og leve et værdifuldt liv i harmoni og balance.

FRIT FLOW Online er for dig, der:

  •  … har følelsesmæssig ubalance i livet – dine følelser fylder hele din hverdag, så du ikke  kan tænke på andet.
  • … har svært ved at træffe beslutninger, fordi du er i tvivl og usikker på dig selv.
  • … altid tager skylden på dig og tænker ”Ej, det kunne jeg også have gjort anderledes!”, “Hvorfor gjorde jeg ikke det?”, “Tag dig nu sammen!”, osv.
  • … ikke føler dig god nok.
  • … føler dig som et offer i dit eget liv og venter på at blive reddet
  • … tit føler dig misforstået.
  • … sammenligner dig med andre og føler, at græsset altid er grønnere på den anden side.
  • … er omsorgsfuld og sætter alle andre i første række, så du glemmer dig selv.
  • … kæmper med dig selv og hver dag overlever, i stedet for at leve.

Som FRIT FLOW Online deltager får du:

Dit forløb skubbes i gang hurtigst muligt

Din rejse i eget tempo begynder, lige så snart du har tilmeldt dig og betalt dit depositum eller det fulde beløb. Du kommer med ind i den lukkede Facebookgruppe, hvor du med det samme vil kunne tilgå alle materialer til de fulde 7 Levels samt BONUSmaterialet.

På din personlige rejse kommer du igennem:

Level 1: Dit Liv, din Historie

Her finder du den grundlæggende årsag og forståelse for det, der ligger bag dit nuværende mindset. Vi skal helt ind til kimen og til det, som har skabt dine tanker og begrænsninger.

Level 2: Dine mål, drømme & værdier

Du vil finde tilgivelse, accept og selvaccept. Vi har fokus på din egen værdi og dine livsværdier, og du vil sætte nye mål for dine drømme i livet.

Level 3: Nye vaner & handlingsmønstre

Det er gennem dine tanker, at problemerne i dit sind opstår. Det er tankerne, der skaber dine følelser. Det er følelserne, der skaber blokeringer og begrænsninger. Du lærer at bryde gamle mønstre, som du er opdraget ind i og som er gået i arv og du får nye vaner og tankegange.

Level 4: Forstå din indre & ydre verden

Ofte skubber vi de tanker og følelser væk, som vi ikke bryder os om. Du skal lære at anerkende og acceptere de uønskede tanker og følelser, så du kan blive ven med dem og begynde at opbygge et nyt, positivt mindset i stedet. 

Level 5: Alt er energi, vibration & frekvens

Du skal lære at forstå din sensitivitet, din egen indre energi, andres energi, den feminine og maskuline energi, og hvordan det forenes med universet. Når du forstår disse ting, kan du ændre dine gamle mønstre.

Level 6: Hold fokus på den nye kærlighed

Du lærer, hvordan du ved tanken kraft tiltrækker de ting, du ønsker dig. Nu er det samtidig tid til at justere din livshistorie og dine mål, så de passer til dit nye liv fyldt med indre ro, balance og selvkærlighed.

Level 7: Afslutning & Dit kærlighedsbrev

Vi slutter af med at opsummere forløbets 7 budskaber, og der er sidste mulighed for at samle op og få sparring på de udfordringer, man har mødt undervejs i sin proces. Til sidst forbinder du din kærlighed til din fremtid med et kærlighedsbrev til dig selv.

OBS : Det er ikke en magisk pille.

Du skal være villig til at kigge indad og gøre en indsats, også når det bliver svært. Du skal gå imod frygten og smerten, hvilket sker med min kærlige støtte.

Jeg ved, at hvis du er villig til at gøre det, der skal til, så kan du droppe dit tankemylder og dit indre følelsesmæssige kaos og få det liv, du ønsker dig.

Invester i dig selv!

Hvis du integrerer det, du lærer, og samtidig er villig til at arbejde målrettet med din personlighed og dit mindset, så kan du slippe dine lidelser og få frit flow i tanker, følelser, krop og sjæl! Derfor er det en investering i og for livet.

Skal vi begynde din personlige rejse?

Det er vigtigt, at vi er et match, og at vi ’passer sammen’. Hvis ikke vi gør det, kan du ikke få det liv, du drømmer om og komme derhen, hvor du vil.

Derfor holder jeg en uforpligtende og gratis samtale med dig, før du kommer med på forløbet. Her ser vi på, hvor du er lige nu, hvor du gerne vil hen,  hvad der skal til på et overordnet niveau, og hvad der står i vejen for dig.

Med mit klarsyn kan jeg se bagom dig og mærke, om vi er et match, når vi taler sammen. Du kan booke en gratis samtale her.

Min rolle i dit forløb:

På din rejse er jeg clairvoyant og bruger mit klarsyn overfor dig. Jeg ser ting og forstår dine mønstre, som du ikke selv ser, og jeg kan hjælpe dig med at gøre op med dine begrænsninger og blive sat fri. Jeg healer også i løbet af sessionerne. Healing indgår i helheden, og mine ord kan være healende for dig. Jeg bruger æteriske olier i mit arbejde, og som en del af forløbet for du derfor din egen olie, som understøtter din proces. 

Hvis du vil se mere om, hvordan jeg bruger mit klarsyn og er i kontakt med universet, så læs mere om mig her.

Du kan også læse referencer fra tidligere kunder her.

Her&nu-pris – spar 40%: 6.000,- kr. 


Sæt dig selv fri!

Du vil fra start af begynde at se på dine tankemønstre og begrænsninger og forstå meningen og kernen af din følelsesmæssige ubalance. Igennem forløbet forsvinder ubalancen, og du finder hen til tilgivelse, accept og selvaccept.

Du vil komme til at stå ved dig selv, din indre personlige styrke og din smukke sjæl. Din unikke power vil stå tydeligt frem. På den måde finder du vejen til at elske dig selv, som den du er, og du kan leve et liv i følelsesmæssig balance, med større overskud, tillid og livskvalitet.

Hvis du er sensitiv, så bliver din sensitivitet en kvalitet, en styrke og et indre kompas. Du lærer at opdatere og transformere dine tanker, dit følelsestyranni og dine vaner til kærlighed, så du skaber ro, harmoni og balance i dit liv.Er FRIT FLOW Online noget for dig?

Book en gratis afklarende samtale

Hvad siger tidligere FRIT FLOW Live deltagere?

“Mit liv var svært at overskue og ALT var i kaos. Jeg havde været igennem et hårdt og slidsomt brystkræftforløb med kemo. 

 

Udover det, så mistede jeg, fra den ene dag til den anden, min elskede lillesøster, som havde været min faste støtte og mit anker i hele mit liv. Min krop var i smerter og dele af kroppen var stivnet. Mine tanker kørte i ring og mine følelser og mit hjerte var i dyb sorg og krise. Jeg gik i en klokke, i en choktil-stand.

Jeg vidste, at jeg havde brug for hjælp og en kær kollega anbefalede mig Christa. Efter første behandling, ja allerede inden jeg kørte hjem, kunne jeg tydeligt mærke en forandring i hele mig, helt ind i min sjæl. Så da Christa fortalte om sit frit flow forløb, vidste jeg bare, at det skulle jeg være en del af. Her fik jeg set bagom årsagen til min sygdom, min sorg og mit liv, og forstod, hvor jeg kunne finde accepten og få livet tilbage med accept og kærlighed. Det er fantastisk, at møde andre kvinder og tage denne rejse sammen med dem i en gruppe, hvor vi kan støtte hinanden.

Det har været en indsigtsrejse i min egen indre personlighed, som er blevet guidet i kærlighed og med støtte fra Christa. Jeg har fået en helt ny og kærlig opfattelse af mig selv. Min tankegang er positiv og kærlig og jeg har fundet vejen til, at det er ok at sætte mig selv først. For FØRSTE gang i mit liv føler jeg, at jeg er sat FRI. Jeg mærker glæden og kærligheden i mig selv til andre og til livet på en helt ny og skøn måde. Det er en personlig rejse, hvor jeg har fundet vejen til at ændre mine overbevisninger og gamle mønstre til nye virksomme tanke- og handlemønstre. Jeg har mit frie valg igen. Det er mig, som bestemmer, hvordan jeg vil have det.

Christa har guidet mig og hjulpet mig på sporet til FRIT FLOW i krop, tanke, følelse og sjæl. Jeg lever nu et liv i flow, hvor jeg elsker mig selv, som den jeg er, med glæde og selvkærlighed til mig selv, andre og universet. Jeg er dybt taknemmelig. Havde jeg ikke mødt Christa dengang, tør jeg slet ikke tænke på hvordan mit liv havde set ud i dag. Jeg kan varmt anbefale at rejse med Christa.”

Anne Grethe Mosegaard​, deltager på FRIT FLOW
Christl Radler, deltager på FRIT FLOW

“Jeg har valgt at gå på FRIT FLOW forløb hos Christa, fordi jeg tidligere har gået i Cirkel hos hende og jeg fandt ud af, at Christa kunne være med til at åbne noget op hos mig, som jeg ikke var helt klar over.

 

Så da jeg fik tilbuddet om at komme med i FRIT FLOW efter den samtale med Christa, som hun jo tilbyder, var jeg ikke i tvivl om, at hun skulle være den næste hjælper på min vej : For at åbne op for hvem jeg er og for at komme længere ind til min spiritualitet. Derfor valgte jeg Christa og jeg er dybt taknemmelig for at være kommet med ind i en lille gruppe af en fantastisk sammensætning af mennesker. Forløbet har gjort, at jeg i dag står meget stærkere i mig selv og i mit lys, og jeg tør være den, jeg er. Jeg tør se tingene an, tage dem op og vurdere: “Nå, det er derfor, jeg har det sådan!”. Jeg får sluppet ting fri fra mit liv, som gør at jeg er på vej et nyt sted hen. Jeg er meget mere i mig selv, og jeg mærker meget tydeligere, hvad det er, der sker. Det har været en fantastisk investering i mig selv, som jeg kun kan anbefale alle andre at gøre. Jeg har haft nogle mål med forløbet for at komme i gang med min egen virksomhed, som jeg har haft svært ved at få sat ord og fokus på. Det var det, der gjorde at jeg skulle ind i FLOW forløbet. Da jeg sluttede her, havde jeg lavet en handlingsplan og havde sat gang i min virksomhed. Jeg er derfor fuldt tilfreds med, at jeg har fået gang i det og at jeg har nået mit mål. Christa er et menneske, der ser hvem jeg egentlig er og som kan kigge bagom, hvem jeg er. Som kan se noget, jeg ikke selv kunne se, som jeg har fået øjnene op for i dag. Christa er dejlig kontant og passer på os i forløbet. Der er en konstant sparring. Når du spørger om noget, får du et svar, du kan bruge. Hun bærer os konstant og på den bedste måde i gennem det halve år. Det har været en fantastisk rejse for mig!”

“Det har været en stor gave, at få lov at gå i forløb hos Christa!”. 

Christa har et stort hjerte, en bred vifte af viden, visdom, erfaringer og hun har selv gået vejen. Den sparring vi får er spot on, klar og tydelig. Hun har en engels tålmodighed og en god portion humor. Det har været spændende og en hjælp, at Christa gør brug af sine clairvoyante evner og Doterra olierne, som understøtter ens proces. Derudover synes jeg Christa er gavmild med sin tid. Jeg har fået den balance jeg søgte i min hverdag, en god viden om de universelle love og stor bevidsthed om mine følelser og hvordan jeg håndterer dem, hvis de tager over. En stor tak til dig Christa! Jeg kan på det varmeste anbefale Christa!

Hellemai Dickte, deltager på FRIT FLOW