fbpx

Foredrag

Foredrag : Vejen til tro, håb og kærlighed.

Jeg kommer gerne ud og fortæller min historie om mit spirituelle liv. I mine foredrag fortæller jeg om min egen vej til tro, håb og kærlighed.

Foredraget er bygget op omkring min egen personlige og spirituelle rejse. Om en barndom i en dysfunktionel familie, om mine oplevelser af at være særlig sensitiv, hvor jeg altid har følt mig forkert og anderledes. Hvordan jeg har kæmpet med mit tanke og følelses tyranni, kæmpede med mig selv og hele min verden. Hør hvordan jeg fik vendt mit smertehelvede og min sygdom.

Jeg deler gerne mine guldkorn og giver nøgler, som jeg selv har brugt, til mine egen forvandling. Du hører om min spirituelle rejse og hvordan jeg vandt kampen over mig selv, til at leve et smertefrit, glad og harmonisk liv i balance – vejen til at se min egen sandhed med selv omsorg og kærlighed.

“FRIT FLOW” i tanke, følelse, krop og sjæl er et unikt forløb, som jeg selv har skabt ud fra mine egne erfaringer og mine erfaringer med mine kunder i min klinik Stjerneenergi.

Det hele handler om at lære at elske sig selv, som den man er og om at få balance og en bedre livskvalitet. At lære at stå stærkt i sit lys og udleve sit fulde potentielle.

Jeg fortæller også om, hvordan mine kunder tænker og hvilket følelses liv, de sætter sig selv i og hvordan de ser sig selv. Jeg kender mine kunder ret godt, da jeg altid har et tæt samarbejde.

Jeg vil også lave en lille meditation for at give en forståelse af energi arbejde, så man oplever det på egen krop.

Jeg tilbyder gratis samtaler, hvis nogen skulle være interesseret i at høre mere om mine FRIT FLOW forløb.

Foredragene varer cirka 2 timer med pause.

Jeg gør det gratis, da jeg gerne deler min historie :

Det er mit formål, at sætte mennesker FRI til at se og mærke deres åbne sande hjerte, så FLOW opnås i tanke, følelse, krop og sjæl.

I et tæt samarbejde skabes der livs transformation med accept, tilgivelse og nye handlingsmønstre. Med kærlighed til at elske dig selv, som den du er.

Så du står stærkt i dit indre lys og lever et værdifuldt liv i harmoni og balance.

Et citat fra mit foredrag:

Kærlighed:

“Kærligheden er tålmodig, kærligheden er mild, den misunder ikke, kærligheden praler ikke, bilder sig ikke noget ind.

Den gør intet usømmeligt, søger ikke sit eget, hidser sig ikke op, bærer ikke nag.

Den finder ikke sin glæde i uretten, men glæder sig ved sandheden.

Den tåler alt, tror alt, håber alt, udholder alt.”

Jesus & genanvendt af Søren A. Kierkegaard

Aroma Therapi

Oliernes magiske muligheder

Den 8. september kl. 19.00 til 21.00, pris 75 kr.

De rene æteriske olier fra doTERRA er magiske. Jeg bliver stadigvæk overrasket over, hvor kraftfulde de er, hvor lette og enkle de er at anvende og alle de muligheder de giver. Æteriske olier har mange fordele i forhold til at skabe balance i det fysiske, psykiske og sjælelige velbefindende, idet de hjælper til at skabe balance i helheden og støtter kroppens selvhelbredende kræfter. Æteriske olier kan benyttes af voksne, børn og kæledyr.

Kom, hør, duft, smag, prøv og mærk oliernes muligheder:

  • Hvordan du kan benytte disse olier til at tage vare på dit eget og din families velbefindende i dagligdagen.
  • Styrkelse af immunforsvaret.
  • Støtte af fordøjelsen og åndedrættet.
  • Hvordan olierne følelsesmæssig kan skabe balance, give jordforbindelse og styrke.
  • Hvordan vi kan rense luft og vand.
  •  Hvordan olierne Afhjælper mod stress og søvnløshed.
  • Deres indvirken på fysiske smerter
  • Oplev gennem kort meditation, oliernes hurtige virkning og effektivitet

De æteriske olier fra doTERRA er de fineste, reneste og mest gennemtestede olier, der findes på markedet. Olierne fremstilles af højeste standard og kvalitet, for at opnå den bedst mulige medicinske og terapeutiske effekt. Du vil denne aften blive introduceret til ”husapoteket”, som er specielt sammensat til at hjælpe og give støtte i ethvert hjem.

Sættet indeholder : Lavendel, Pebermynte, Citron, Oregano, Frankincense, Melaleuca, doTERRA Air, ZenGest, Deep Blue og On Guard. Sidst på aften har du mulighed for at købe olier og høre hvordan du får dit eget indkøbsnummer. Ved eget indkøbs nr. kommer du med i en lukket FB-gruppe med meget mere information og viden. Du bliver undervist i, hvordan du bruger olierne.

Få kendskab til denne helsebringende verden med uendelige muligheder, hør de spændende og oplysende informationer om hvordan olierne bl.a. styrker helbredet, skaber følelsesmæssig balance, og hvordan du kan indarbejde brugen af dem i din hverdag.

STED: Stjerneenergi v/ Christa B. Frederiksen, Gammel Sognevej 2A, 5771 Stenstrup

Vis i begivenheden du deltager og send en sms. 21 489 489

Pris: 75 kr inkl. Kaffe og kage.

Jeg glæder mig til at se dig!

Christa