fbpx

doTERRA æteriske olier​

doterra olier i flasker og lavendel blomst

doTERRA æteriske olier

Alle olier er 100% rene og gør, at vi kan leve en giftfri og bæredygtig hverdag.

De har gjort en kæmpe forskel for mig. Jeg er blevet smertefri i kroppen og jeg er følelsesmæssigt i balance. De giver mig ro og jordforbindelse, og jeg mærker, at jeg er i harmoni med hele mig selv. Derfor bruger jeg hverdag doTERRAS olier og produkter. De er magiske og power fulde, og de understøtter krop, sind og sjæl, til at genskabe den fulde balance.

De er også en del af min forretning. Jeg bruger en lille hånd scanner til at teste med for at se hvilke olier du har brug for inden jeg påbegynder mine healings- og traumesessioner. De bliver brugt, når vi mediteret i mine spirituelle cirkler. Jeg laver personlige blandinger til mine FRIT FLOW forløb så de understøtter den enkelte proces. De bliver flittig brugt til at rense luften med i rummet.

Jeg underviser og holder foredrag. Jeg arbejder også som team leder indenfor doTERRA network marketing, hvor alle nemt kan være med. 

DoTERRA betyder “Gaven fra jorden” på latinsk. Det er er firma, der producerer æteriske olier og produkter til wellness : 100% rene, kemifrie og uden tilsætningsstoffer. De æteriske olier er et utroligt koncentreret, fedtopløseligt planteekstrakt med en aromatisk del, som giver duft. At olierne er fuldkommen rene betyder, at der er ikke tilsat noget andet, ikke engang vand. DoTERRA har et certificeringssystem, der garanterer for kvaliteten

Det er den flydende livskraft og essens, der er i planten. De æteriske olier der er i planten, regulerer plantevæksten og stofskiftet og fungerer som enzymer og opbygger plantens immunsystem. Olierne  afværger også vira, bakterier, svampe, parasitter og insekter osv. De sørger for healing og regenerering af sår og skader på planten. Så hvis man plukker noget fra en plante, så kan den selv heale sig. Den lukker sit sår, og skaber et nyt skud.

Det som den æteriske olie kan gøre for planten, det kan den også gøre for os mennesker og dyr. Det er en form for naturmedicin, da planten er en del af synteseprocessen. Vi mennesker og planter er gensidigt afhængige af hinanden.

Når vores krop optager æteriske olier, så genkender kroppen de kemiske strukturer i olien og spiller sammen for at hele, der hvor kroppen har brug for det.

Olierne er naturmedicin og kan fungere terapeutisk; det betyder at de kan hjælpe på det, der ikke kan klares med ord.

Olierne har forskellige egenskaber afhængig af om det er et udtræk fra blomster, frugt, blade, kviste, harpiks eller kerner. Den fine destillation sikrer, at man bevarer plantens oprindelige struktur – og udtrækkene destilleres meget forskelligt.

DoTERRA producerer også mange andre wellness produkter som cremer og håndsæber, vaskepulver, tandpasta, shampoo og balsam, kosttilskud – og produkter, f.eks. til at stimulere fordøjelse, smerter, søvn, luftveje, renselse, opløfte eller øge energiniveauet.

Alle produkter er 100% rene og gør at vi kan leve en giftfri og bæredygtig hverdag

Kom forbi min klinik og få en gratis introduktion til doTERRA- olierne – oplev deres alsidige egenskaber og helende virkning. Hør nærmere om hvordan du kommer igang med dit eget startkit.  

doTERRA og verden

DoTERRA er også et firma der arbejder med velgørenhed på et globalt plan. De støtter ude i de samfund, hvor der er behov for det med fx rindende vand og hospitaler. De faciliterer en økonomisk opstart og trækker sig, når det er på plads. De har været ude og lave rindende vand, hvor der har været jordskælv. De støtter bønder, så de får fair løn for deres arbejde og bygger skoler til deres børn, så deres børn kan blive uddannet, så de ikke ender som børnearbejdere og så børnene kan få understøttet deres viden.

De støtter også i lande, hvor piger bliver udstødte og eksempelvis ikke må bade i floderne, fordi de får menstruation. Der hjælper doTERRA med at lave skoler for de unge piger, så de får et selvværd og kan blive de kvinder, de er.

Ikke nok med det, så gør de det samme for planten. De sikrer, at planten har haft et sikkert sted at vokse, så den får de bedste vækstbetingelser, så den ikke bliver overhøstet, og kun bliver høstet, når den er moden. De sikrer både planten, jorden og os mennesker med gensidigt respekt for helheden. Det, synes jeg, er ret smukt