Gratis samtale til
FRIT FLOW forløb

FRIT FLOW billede LOVE

Book en gratis afklarende samtale​

Inden tilmelding afholder vi en gratis, uforpligtende samtale i Klinik Stjerneenergi eller over telefonen. Samtalen varer mellem 30 og 60 minutter.

Hvorfor holder jeg mine GRATIS samtaler?

Jeg har en kerne værdi, i det jeg laver og jeg har et brændende ønske om at have et ærligt samarbejde, hvor begge parter mærker, at vi er rigtige for hinanden-  og dermed fornemmer et gensidigt match.

Du har brug for at vare afklaret med, om jeg er den rigtige til at hjælpe dig og om du har tillid til, at jeg skal være din støtte og guide dig gennem din livsforvandling.

Det er også vigtigt for mig med mine clairvoyante evner at se, om jeg kan bringe dig helt i mål.

Vi skal kunne mærke hinandens energi og fornemme, at det føles rigtigt. For hvis det ikke føles rigtigt, er jeg ikke den rette til at få dig i mål. Jeg ønsker kun at hjælpe mine kunder i den retning, de selv ønsker. Ellers kan jeg anbefale en anden, som kan hjælpe dig.

Derfor holder jeg gratis samtaler.

Du kan booke en samtale, fuldstændig uforpligtende.

I samtalen kigger vi på hvad der står i vejen for dig, for at komme derhen, hvor du ønsker. Vi kigger på hvad der skal til på et overordnet plan, for at bringe dig derhen. Vi kigger også på, hvad det egentlig er du ønsker og drømmer om.

Ønsker du en gratis samtale:

BOOK via linket  nendenfor, eller skriv en besked på: 21 48 94 89

 

Som FRIT FLOW Live deltager får du:

Som FRIT FLOW Online deltager får du:

Er FRIT FLOW noget for dig?

Book en gratis afklarende samtale