AromaTouch (massage)

Aroma Touch massage med olier

AromaTouch™ Technique behandling

AromaTouch er en behandlingsform med 100% rene æteriske doTERRA olier, som har terapeutiske egenskaber, hvor der fortrinsvist arbejdes på ryggen og under fødderne. Olierne masseres let ind med lange strøg og blide tryk. Olierne trænger gennem huden, hvorefter de går ind i blodbanen.,

AROMATOUCH™ er en enkel og nem teknik, der virker dybt og er terapeutisk effektfuld og udrensende. Du vil være dybt afslappet efterfølgende. AromaTouch™ Technique’s metode forløber i fire trin med brug af æteriske olier, der understøtter hver sit område : Behandlingen er skabt til at indvirke på immunforsvar, stress-håndtering, betændelsestilstande samt styrkelse af kroppens balance generelt. Behandlingen balancerer kroppens sympatiske og parasympatiske nervesystem og støtter dens evne til selvhelbredelse.

Der benyttes 8 forskellige olier (heraf nogle olieblandinger) efter en nøje udvalgt rækkefølge, som giver olierne den bedst mulige virkning.

Hvorfor skal jeg vælge en Aroma Touch-olie og hvad for nogen olier er det?

· Afstresning : Er godt for følelsesmæssige udfordringer, som angst, bekymringer, disharmoni, spændin-ger, uro, manglende søvn og manglende grounding og forbindelse til jorden og dit ståsted.

Lavendel : Blomster olie som skaber ro og giver en beroligende og afslappende tilstand i hele kroppen.

Balance olie : Er en blandingsolie, der er sat sammen af rosentræ, frankincense, gran og blå rejnfan for at skabe balance og jordforbindelse.

• Styrkelse af immunforsvar/afgiftning: Et boost for at styrke dit immunforsvar, så du bliver mere immun overfor sygdomme. Olierne styrker udrensning af patogener, hormoner/pesticider, forurenede fødevarer, frie radikaler og vaccinationer.

Melaleuca: Kendt som Tea Tree, er en bladolie som er afgiftende og udrensende

On Guard: Er en blandings olie af vild appelsin, kryddernellike, kanel, eukalyptus og rosmarin for at styr-ker dit immunforsvar og beskytte dig.

· Reduktion af betændelsestilstande i kroppen: Kortisol ubalance, autoimmune forstyrrelser og sygdomme

Aromatouch: Blanding af cypres, merian, peppermynte, basilikum, grapefrugt og lavendel, som er en massage olie for velvære og afslapning

Deep Blue: Blanding af kamfer, pepper mynte, blå rejnfan, kamille, vintergrøn, evighedsblomst og os-manthus, som reducerer og lindrer smertetilstande.

• Genoprettelse af balance i det autonome nervesystem: Ubalancer i det autonome nervesystem kan rettes op og mindske stressfaktorer i kroppen.

Pepper mynte : Er en bladolie, som renser og stimulerer dig til at ilte og kultivere det fysiske og det psykiske og den giver kroppen forfriskning.

Vild appelsin: Er en olie, som skaber kontakt til det indre i dig og opløfter din energi på alle planer.

Hvordan foregår en Aroma Touch-behandling?

Det foregår liggende på maven med hovedet ned i en ring, for at beskytte din nakke, hvor du får et tæppe over dig og puder, for at støtte op omkring kroppen, så det er mest behageligt for dig. Behandlingen foregår på ryg og fødder med olier, så du bedes tage tøjet af og jeg bruger et håndklæde for at beskytte dine bukser.

Jeg vil inden behandlingen forklare, hvilken olie jeg bruger og undervejs vil jeg bruge de olier, som er beskrevet. Jeg tester din krop for hvor mange oliedråber, jeg skal benytte af hver olie. Derefter vil jeg med blide, lette og lange strøg massere olien ind efter denne AromaTouch™ teknik trin for trin. Jeg vil være stille under behandlingen, så du kan give dig hen og give slip i hele dig.

Rummet er dejligt varmt og der er stille afbalancerende musik i baggrunden. Du vil få et glas vand før og efter behandlingen. Det er de æteriske olier, som virker og arbejder i din krop. Nogle mærker at olierne varmer, er kølende og bevæger sig i kroppen.

Hvilke(n) glæde(r) har jeg af behandlingerne?

– Har du stress lignede symptomer i kroppen, aftager disse

– Uro og nervesystemets sitren mildnes

– Smerter og kroniske tilstande lindres

– Svært ved at mærke dig selv- du får bedre kontakt

– Dyb afslappethed og ro

– Wellness og selv forkælelse

Efter behandlingen er det vigtigt, at du drikker godt med vand, da olierne og behandlingerne er udrensende og støtter og genskaber balance i hele dit system for selvhelbredelse. Olierne virker terapeutisk ind på kroppen.

Jeg har oplevet at kunder, der har fået denne behandling, får meget bedring med smerte lindring – både fysisk, psykisk. De mærker en tydelig forandring og en opløftethed.

Se mere under do Terra.

Pris

500 kr. for en times varighed, som foregår i klinik Stjerneenergi