fbpx

1:1 sessioner

Om mine 1:1 sessioner

Som kunde i klinik Stjerneenergi, gør jeg altid meget ud af, at du føler dig velkommen. Det er vigtigt, at vi sammen skaber et rart og trygt rum at være i, hvor du kan føle rolig og åben. Det er er dig, som er i centrum, du bliver mødt i det, du har brug for.

Jeg arbejder med den spirituelle energi, er altid åben og lader mig guide, vejlede og heale. Jeg stiller mig til rådighed som kanal for den universelle kraft og det kærlige lys.

Jeg ser altid ind i mennesket som en helhed i krop, sind og ånd. Jeg åbner portalen og vejen ind til dit sande hjerte, så du bliver forenet i en kærlig ånd. For at få klarhed, finde og genskabe balance i din krop, sind og sjæl. Der, hvor du bliver genskabt og får kontakt med dig selv.

Jeg arbejder altid ud fra etik, moral og tavshedspligt.

Se gerne på de forskellige tilbud jeg har. Det kan være du har brug for klarhed over en situation, noget personligt eller blive afbalanceret og få energien fra hovedet ned i hjertet. Det kan også være ren selv forkælelse eller måske har du lyst til at have dit helt eget personlige sjæls maleri.