Hej, jeg hedder Christa!

Jeg er Spirituel vejleder, Clairvoyant, Healer & Sjælebillede Maler

Jeg har hele mit liv været clairvoyant og healer.

Jeg har et holistisk menneskesyn, en positiv og åndelig tilgang til livet og ser altid muligheder.

Jeg lever i et med naturen, henter lys, kærlighed og energi fra denne Guddommelig kraft og jeg lader mig gerne inspirere deri, både i mit spirituelle arbejde og i mit kunstneriske virke. Det er dog først op gennem mit voksne liv, jeg har udviklet og arbejdet professionelt med mit klarsyn og healing. 

Når jeg arbejder med clairvoyance i en session, bruger jeg samtidigt farverne i en tegning til et personligt sjælebillede, hvorefter billedet har healende energi. Jeg fornemmer fra fortid, nutid og fremtid. Der kan være engle og afdøde kontakt. 

Jeg besøgte Radio Diablo sidst i november, hvor Helle interviewede mig, hør interviewet hvor jeg fortæller om hvem jeg er og om Stjerenenergi.

Stjerneenergi og Mig

Jeg er født 1967, er mor til 4 dejlige drenge og er lykkelig gift med min sjæleven.

Jeg er clairvoyant fra naturens side. Det vil sige, at jeg er født klarsynet med healerevner. Jeg har op gennem barndommen altid været enormt sensitiv og kunnet mærke og fornemme andre menneskers energi og stemning uden at forstå, hvad der skete. Interessen for det spirituelle fik jeg allerede fra barnsben, selvom det i min verden var et tabuemne. Jeg har som person altid været meget bevidst og stillet spørgsmålstegn og aldrig accepteret et nej, forstået på den måde, at jeg altid har set muligheder gennem mit klarsyn. 

Det er først op gennem mit voksne liv, jeg har udviklet og arbejdet professionelt med mit klarsyn. Jeg har i den spirituelle vej fundet min egen selvudvikling og fået lukket op, jeg ser aura og dens farver på planter, dyr og mennesker. Jeg har måtte lære det på den hårde måde, gennem erfaring. Jeg har også fået en god baggrundsviden fra min studietid i det Antroposofiske (åndsvidenskab) fra Rudolf Steiner pædagog seminaret. Så jeg har ikke gået på clairvoyance skole. 

Jeg har altid haft en forkærlighed og dyb inspiration til det spirituelle samt følt mig forbundet med naturen. Naturens lys, kraft, energi og ikke mindst dens farver er en vigtig kilde i mit liv. Stjerneenergi er opstået af lyst og ren kærlighed, her bliver jeg forbundet med min sjæl. Det er et kald, jeg har haft de sidste tyve år. 

Jeg er dybt taknemmelig for at få lov til at hjælpe andre! For mig er det vigtigt at arbejde etisk korrekt!

Jeg understreger, at jeg har tavshedspligt, og at jeg ikke udtaler mig om alvorlig sygdom og død!

Stjerneenergi tilbyder: 

Clairvoyance med et personligt sjælebillede, healing af krop og aura med flere varianter samt kombination af clairvoyance med healing. Der kan forekomme engle og afdøde kontakt.                                                      

Jeg afholder spirituel cirkel, hvor vi kommer i kontakt med lys, kærlighed og energi. Vi laver meditation, hvor I øver jer sammen med andre.                                                                                           

Jeg holder spirituelle aftener, hvor I får et lille foredrag om min spirituelle vej, clairvoyant session med sjælebillede, kaffe og kage. Aftenen kan også være med guidet meditation og hvor I selv tegner et billede, som jeg giver clairvoyance over.                                                                                                                                                               

Jeg holder intuitiv maleweekend, hvor der males ud fra ens egen intuition eller ud fra et bestemt chakra. Der vil altid være meditation, fordybelse og kontakt med sin indre kunstneriske proces. Her guider jeg gennem mit klarsyn og erfaring.                                                                                                                                                              

Jeg maler personlige sjælebilleder på lærred med eller uden session. Mine kunstmalerier er til salg og jeg kommer gerne ud og hænger op til udstilling.                                                                                                                    

Derudover er jeg uafhængig ENERGETIX Magnetsmykke forhandler, jeg præsenterer og fortæller om magnetens virkning, der er test og salg.                                                                                                                                      

Jeg udsteder helt personlige gavekort og rabatkort til flere behandlinger.   

Jeg kommer også hjem til dig!     

                                                                 

Uddannelse: 

2014-2016 Energifeltsterapeut ved Frank Lorentzen & Marianne Mikkelsen (afslutter udd. juni 2016).

2014 Kropsafbalancering / TFH 1-4. Ved Birgit Nielsen, Kinesiologi Akademiet.

2013 Reiki kursus 1, 2 og 3. Ved Ann Fuglsang

2008 uddannet Rudolf Steinerpædagog (antroposofisk / åndsvidenskabelig baggrund).

1989 uddannet kok og har arbejdet som kok køkkenchef i ind- og udland. Selvstændig med egen kro.


Jeg har deltaget i Workshop ved Carsten Sommerskov, Jan Hjortheim (afdøde, medie i Kbh.) og Graham Bishop med klarsyn, afdødekontakt, healing og meditation