Spirituel cirkel: Loven om tiltrækning - det at manifestere!

Har du hørt at du kan tiltrække lige det du har lyst til?
At du er det du tænker, det du giver, det kommer retur på et tidspunkt i dit liv.
Sådan som, når landmanden lægger kartofler, så forventer han også at han skal høster kartofler, uden tvivl og skepsis. Det du er i dit indre, er det du får i dit ydre.
Har du lyst til at forstå hvordan det virker i virkeligheden. Har du lyst til at forstå de spirituelle lovmæssigheder? Så det også kommer til at virke for dig! Alt er energi og vibration - frekvens!
Kendskabet til De spirituelle love giver adgang til din Guddommelige plan, hvor du kan manifestere sundhed, rigdom, kærlighed og perfekt selvudfoldelse.
Vi arbejder med tankens kraft, for at tiltrække det du ønsker og højne din vibration. Der vil være fokus på det du ønsker at manifestere og værdien der er i det, samt din begrænsning for at tiltrække det.
Hver gang vil der være en guidet meditation med visualiserings øvelser og brug af æteriske olier fra doTERRA for at understøtte processen. Der kan være forskellige øvelser med healing, farver, figurer, energi og spirituelle kort.
Der vil være et nyt tema hver gang, ud fra de lovmæssigheder og forståelser der skal til for at finde vejen for tiltrækning.
Ønsker du at finde vejen og forstå loven om tiltrækning? Er du interesseret i de spirituelle lovmæssigheder og ønsker du at finde løsning på dine personlig mål og udfordring gennem:

. Meditation
. Visualisering
. Kærlighed, tro og håb
. Engle kort
. Taknemmelighed
. Universets naturlige lovmæssigheder

Så kom og være med i et spirituelt fællesskab, hvor gruppedynamikken er magisk, og så power fuld, hvor energifrekvensen transformeres til højere vibration. Vi mødes 6 gange i alt hen over vintrene og frem til sommer ca. 1 gang om måneden.

Vi mødes i en lille lukket gruppe på max 12 personer hen over vinter/forår 2020, i alt 6 gange, onsdage kl. 19.00 til 21.30.
Datoer:

08. januar
05. februar
04. marts
01. april
06. maj
03. juni

Sted: Stjerneenergi ved Christa B. Frederiksen - Gl. Sognevej 2A, 5771 Stenstrup

Pris: Ved tilmelding for at sikre en plads 225,- kr i depositum eller fulde beløb 1350,- kr. Mobilepay til 21 489 489

Tilmelding ved at sende en sms på 21 489 489. Har du spørgsmål så er du velkommen til at skriv.

Lys og kærlig energi
Christa