Spirituel cirkel forløb: chakra - farve - dufte

Rejsens indhold: Du får en grund forståelse af de 7 hovedchakraer: deres energi, farve og kvalitet, hvordan det enkelte chakra påvirker din krop og dit sind, både i dit indre og ydre liv. Du vil herigennem finde ind til dit sjælelys og dine unikke gaver.

Du lærer, hvor ubalancerne i din krop og i dit chakrasystem opstår, hvordan du på naturligvis kan genskabe energien, få balance og flow i dit liv. Hvor du får en større forståelse for din spiritualitet.

Vi tager udgangspunkt i den indiske filosofi om energicentre i chakraenergien, hvor vi bruger meditation, farver og æteriske olier til at støtte processen.

Det bliver en lille lukket gruppe for at skabe tryghed, og der er plads til maks. 10 deltagere dog minimum 7 deltagere for at skabe dynamik og helhed i de 7 chakraer.

Der er øvelser og opgaver til hver mødegang.

Vi mødes i alt 9 torsdage, ca. en gang om måneden, fra kl. 18.30 - 22.00.

Mødedatoer:
. 23.01.20
. 06.02.20
. 27.02.20
. 19.03.20
. 16.04.20
. 14.05.20
. 28.05.20
. 11.06.20
. 25.06.20

Aftenens indhold:
Vi mødes og starter med æteriske olier, som understøtter den guidede meditation, din personlige rejse og åbner chakraet.
Der er en kort præsentation af aftenens chakra, farve, duft, kendetegn, symbol, relation til krop og sind. Vi skaber balance til chakraet og dens energi form gennem øvelser med healing, farver, tegning, maling, naturen, sten og dufte med æteriske olier fra doTERRA. Der vil være små opgaver mellem møderne og vi deler og samler op fra gang til gang.Pause: Kaffe, te, chakrasnacks og hyggeligt samvær (vigtig del af aftenen).

Oversigt over de enkelte mødeaftener:
. Overordnet forståelse for hele forløbet - Øvelser og træning samt kort gennemgang af hvert chakra, og hvordan hele systemets sammenhæng klinger med de øvrige energifelter.
. Rodchakra (rød) - Jordforbindelse, tryghed, bolig, job og familie.
. Harachakra (orange) - Livskraft og livsglæde, det indre lille barn, penge, kreativitet og seksualitet.
. Solar plexus (gul) - Følelser, personlig dannelse, selvværd og selvtillid.
. Hjertechakra (grøn/rosa) - Kærlighed, empati, sorg.
. Halschakra (blå) - Sand imod dig selv, indre og ydre kommunikation.
. Pandechakra (indigo/blå lilla) - Intuition, frihed, nærvær.
. Kronechakra (violet) - Guddommelig og helhed, ren væren.
. Helheden - Her samler vi op på helheden. Hvordan bruger vi det, vi har lært i hverdagen, og hvordan forstår jeg min egen pilgrims rejse og får balance og flow.

Spørgsmål:
Kontakt Christa på tlf. 21 489 489 eller mail chista@stjerneenergi.dk.

Kan alle deltage?
Den eneste forudsætning for at deltage er, at du har lyst og interesse til at være med og til at arbejde med dig selv og din spiritualitet. Du behøver intet forudgående kendskab til chakraerne.

Alle bliver guidet og vejledt i deres eget tempo og efter den enkeltes behov.

FB lukket gruppe:
Der bliver oprettet en lukket Facebook gruppe til fælles sparring og deling af erfaringer og tips, hvor jeg lægger info, kærlige råd og inspiration ind. Hvor der er tilgang til meditation.

Tilmelding og betaling:
Ved tilmelding binder du dig for hele forløbet. Tilmelding er først gældende, når jeg har modtaget dit depositum eller fulde betaling.

Prisen for 9 gange udgør i alt 2.475 kr. Depositum udgør 275 kr. og betales ved tilmelding.

Du kan vælge at betale 275 kr. pr. mødegang (depositum dækker sidste mødegang).

Pris 2.200 kr. inkl. depositum, hvis hele beløbet betales forud (rabat 275 kr. / den ene gang gratis).

MobilePay på tlf. 21 489 489 eller bank overførsel.