FRIT FLOW i tanke, følelse, krop & sjæl!

NYT HOLD STARTER I MARTS
Skab FLOW i dit eget liv.

Et forløb der skaber LIVSTRANSFORMATION -Det gør en forskel og det VIRKER!

Find finde vejen til at kunne styre dine tanker og følelser, så du selv kan bestemmer hvilken energi der præger dig gennem dagen og i dit liv?

Kender du det?

-At være følsom og høre andre sige, at du er nærtagende?

- At du begrænser dig selv med dine egne "nedgørende" tanker?

- Hele tiden at kæmpe med følelsen af ikke at være god nok?

- At være trist og ked af det, fordi du sidder fast og uanset hvad du forsøger, så kommer du ikke rigtigt videre?

Drømmer du om?

-At kunne stå stærkt i dig selv, i dit lys og bare være dig?

-At kunne hvile i dig selv med en indre ro og tillid til dig selv og livet?

-At livet er let, fyldt med nærvær, glæde og kærlighed?

På FRIT FLOW forløbet:

Får du nøglen til at kunne ELSKE hele dig, helt som den DU er.

Du bliver ven med dig selv, din frygt, dine tanker og følelser. Du finder accept og tilgivelse på fortiden, gamle mønstre og vaner. Med dit nye mindset får du nye handlings muligheder, så du bliver hovedperson i dit eget liv og livet bliver magisk.
Du sætter dig selv FRI!

Jeg hjælper og støtter dig hele vejen. Jeg læser dig og ser årsagerne til dine blokeringer og begrænsninger. Jeg evner at se det du ikke selv ser, med mit skarpe klarsyn.

Jeg har erfaring fra klinik Stjernenergi de sidste 8 år som clairvoyant, healer og energifeltterapeut.
Det er 4. gang jeg starter FRIT FLOW forløbet.

Jeg har selv skabt forandringen i mit liv. Mine dybeste tanker var, at jeg ikke var noget værd, ikke var god nok og oftest følte mig forladt. Det gav mig overvældende følelser af tristhed, usikkerhed og jeg følte mig som et offer og dømte andre. Samtidig led jeg af fysiske smerter i hele kroppen og endte med at blive alvorligt syg.

Jeg befandt mig i mørket med mine tanker og følelser. Jeg kæmpede med mig selv, min familie, ja alle andre og livet. Livet var ren overlevelse.

Jeg forandrede mit liv, ved at se dybt ind i mig selv. Jeg fandt nøglen og vejen til at forstå, hvordan vi kan skabe vores eget liv gennem sindet og følelsernes kraft, så vi får FRIT FLOW i tanke, følelse, krop og sjæl.

Jeg elsker mig selv ubetinget, og derfor tør jeg være ærlig og stå ved mig selv. Jeg lever med en dyb ro og fred, hvor jeg har tillid til min spiritualitet og oplever at universet bringer mig overflod, så jeg har alt hvad jeg har brug for. Jeg er dybt taknemmelig over mit liv, min smertefri krop og al den kærlighed og nærvær der er i mit liv. Livet er magisk.

Gratis samtale:

Er du nysgerrig på om FRIT FLOW forløbet kunne være noget for di? Så tilbyder jeg en uforpligtende snak hvor vi kigger på, hvor du er i dit liv nu, hvad der står i vejen og hvad der skal til på et overordnet plan for at få dig til at skabe FLOW i dit liv så du kan føle dig fri. Du hører også om forløbet, der starter i marts.

Book en gratis samtale ved at skrive en privat besked: christa@stjerneenergi.dk eller sms 21 489 489

Lys og kærlig energi
Christa