Energifeltsterapi og healing med aura- og sjælsterapi

Jeg er spirituel vejleder, healer, clairvoyant og sjælsmaler. Min baggrund ligger i det antroposofiske, da jeg er Rudolf Steiner pædagoguddannet. Jeg har de sidste 4 år haft klinik i Stenstrup. Her har jeg tilbudt clairvoyance med sjælsbillede og healing samt workshops i personlig og spirituel udvikling, meditationer og salg af magnetsmykker.

Min egenskab og mit speciale er farverne, som jeg bruger som værktøj.

I juni blev jeg færdiguddannet som energifeltterapeut, en toårig uddannelse med fokus på helheden, den fysiske krop, det æteriske, det astrale, det mentale og det spirituelle felt i sin helhed. Gennem dette forløb har jeg fået åbnet op for farvernes kvaliteter, som knytter sig til sjælen, og jeg har fået bevidsthed med i mit arbejde til at læse aura samt lært at bruge min spirituelle energi på et højere plan.

Energifeltsterapi giver en sund sjæl
Vi samtaler om, hvad din situation er. Derefter vil jeg som clairvoyant læse dit energifelt, som stråler ud i auraen ved hjælp af chakraerne, farverne og healing. Jeg kan se og mærke dine energiformer og hjælpe dig til at komme ind bagved og få rettet op med spirituel healing, så der kan opstå flow, ro og harmoni i krop, sind og sjæl. Ved healing kan jeg bruge rene æteriske olier.

Andre har sagt, at de sover meget bedre, at de har fået større ro og harmoni, at deres smerter på en eller anden forunderlig vis forsvundet.

Få hjælp til f.eks. søvnbesvær, stress symptomer, uro i kroppen, svært ved at finde jordforbindelses, hovedpine, migræne, oppusthed, mental uklarhed og lidende samt sjæls- og karmarelationer etc. Der er tilfælde, hvor jeg kan afhjælpe fysiske smerter. 

Varighed 70 - 90 min
Det er muligt at bestille ekstra tid.

For tidsbestilling kontakt Christa på tlf. 21 489 489 (sms) eller via kontaktformularen her på hjemmesiden.

Dato: 04. April 2016