Canon 30122013 077

Healing

Jeg har altid vidst, at jeg har healende evner. Det er først inden for de sidste par år, jeg har arbejdet professionelt med healing. Jeg healer dagligt på mig selv, jeg mærker tydeligt en hjælp derigennem.

Jeg healer med hjælp fra den kosmiske energi, på den måde at jeg beder universet om hjælp. Jeg mærker kraften og lyset igennem mig. Energien strømmer gennem min fysiske krop, med kærlighed fra hjertet og ud til den, som ligger på briksen.

Jeg har kurser i Reiki healing 1, 2 og 3 og er inspireret derfra, og har i en kanalisering fået et billede af kroppens energibaner / hologram. Jeg afslutter altid healingen ved at få et billede af hologrammet fra den person, som ligger på briksen. Jeg healer, til jeg ser energien strømme frit gennem kroppen, til jeg ser og oplever, at der er balance. Jeg bruger Reiki metoden dog ikke slavisk. Jeg healer ved hjælp fra mit klarsyn og kombinerer også med mine egne metoder.

Jeg healer ved at fornemme energien og blokeringer fra personen, der ligger på briksen, derudfra arbejder jeg med chakraer og afbalancering af energibanerne.

Jeg healer op gennem chakraerne samtidig med en visualisering, hvor jeg bruger mit klarsyn i vejledningen. Det er en metode til at opnå mental rensning.

Når jeg healer, healer jeg selvfølgelig også, hvor der er behov, hvis klienten har fysisk eller psykisk ubalance. Jeg healer også på de steder, hvor mit klarsyn fører mig hen.

Jeg bruger også healingen til at bygge bro mellem den fysiske og den åndelige verden. Det er ret ofte, jeg får afdøde kontakt i en healing.

Ligeledes laver jeg også fjernhealing.

En healing forgår altid fuld påklædt liggende på en briks med et tæppe over sig, med stille healings musik i baggrunden. Jeg healer ved lette tryk på kroppen og eller auraen.

Gennem healingen bliver der renset ud. Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand derefter!