Farverne har altid haft en stor betydning i mit liv.

Jeg er en farve glad pige, der godt kan lide at sætte kulør på livet.


Jeg går og opholder mig meget i naturen, og der finder jeg min spiritualitet, lyset, farverne og glæden. Her bliver jeg gerne inspireret, og får lysten til at male. Det kan være farvrspillet i det grønne, eller formationer i skyerne hvor lyset strømmer igennem, en tur ved vandet kan også have en special indvirkning på mit kunstnerriske virke. 

Den første del af mit liv har farverne haft betydning gennem det gastronomiske, det har altid været vigtigt for mig, at der var er samspil i farvernes sammensætning på tallerkenen før det gik til kunden.

Som barn stod jeg, og kikkede på min far, som malede naturalistisk og portrætter.

Jeg er autodidakat maler, og har siden 2000 været på diverse kurser : VUC, intuative maler kurser, efterfulgt med ene timer hos en kunstmaler, ophold på Svendborg kunst skole og et par vintre hos Majbritt Schultz.

Jeg får meget gennem kunsten, en indre ro, det giver mig energi, glæde, fordybelse, og spirituelle oplevelser. Jeg maler fordi jeg ikke kan lade være. For mig er det de ting som opstår i nærværet, der er med til at udvikle male processen, farverne og formerne der skaber maleriet. Det at være i et med processen, og tankerne er væk, og kreativiteten opstår.

Jeg bruger kunstudtrykket, farverner og naturen til personlig udvikling. Jeg går ind i processen og mærker forandringerne, der opstår i den kunstneriske proces. Jeg lægger maling på, og tager af, bruger klud, spartel, vand og svamp. Jeg tolker med mit klarsyn, hvad der er opstået i billedet, ved at se på farvenre, formerne og energien i billedet, eller udtrykket deri. Jeg kan får clairvoyant beskeder til billederne. En spirituel vejledning, som jeg tuner ind på og bruger til personlig udvikling. 

Mit kunstneriske udtryk er oftest inspireret fra naturen. Jeg maler kun abstrakt med masser af dynamik, farver og energi, der kan ubevidst dukke et motiv frem og næsten altid kommer der streger i mine billeder. Stregen er blevet kendetegnet i mit kunstneriske virke.