Mentorforløb 2020
Intimt gruppeforløb designet til dig.

Lær at elske dig selv som den du er. Slip ud af din forladthed!
Find vejen på en simpel måde til livet i FRIT FLOW! 

Der vil indgå kreative opgaver undervejs. Der kan forekomme opgaver som du skal arbejde med derhjemme.

Hvordan foregår det?
Forløbet er designet helt specielt til dig og en lille intim kvindegruppe på 6 som har de samme issues. Jeg vil guide, støtte og hjælpe dig og gruppens energi i sin helhed. Udover gruppemøder vil der være virkningsfuld intensiv 1:1 sparring på lige præcis det, der er dine begrænsninger og udfordringer i livet. Via gruppeforløbet vil du opleve ligesindede, som står med samme udfordringer. Fordelene ved et gruppeforløb er at man kan spejle og lære af hinanden. Derudover er der en større effekt af energien i en gruppe.
Vi mødes i gruppen 4 x LIVE og 7 x på Zoom.
Dit forløb skubbes i gang hurtigst muligt.
Din rejse begynder efter du har tilmeldt dig og har betalt depositum. Herefter kommer du ind i en lukket fb gruppe hvor de første opgaver ligger.

Dine mål og historie:
1. LIVE dag, kl. 12.00 - 18.00: Der er the, kaffe og frugt løbet af dagen.
Vi sætter fokus på jeres følelseshistorie og jeg vil skille det ad for at få større forståelse, klarhed og erkendelse af grundstammen af dine tanker og følelser. Vi ser på hvordan livet giver mening i et større perspektiv for at finde vejen til tilgivelse, accept og selvaccept.
Vi ser på det metaforiske og hvordan tanker og følelser skaber blokeringer og begrænsninger i kroppen.
Fokus er på dine DRØMME og MÅL.

Din sensitivitet og energi:
2. LIVE dag kl. 10.00 - 16.30: Der er være en let frokost, kaffe, te og frugt i løbet af dagen
Det er vigtigt at du lærer at forstå hvad energi er i sin helhed, din egen energi, andres energi, den feminine energi og den maskuline energi og universet energi. Hvordan det hænger sammen i sin helhed. Og genskaber balance med din inderste opfattelse af dig fra din grundstamme. Det handler om at få fat i din UNIKKE sjæl og du begynder at mærke dig selv på en helt ny måde. Du får en forståelse for energiarbejde.

Mindset og nye vaner:
3. LIVE dag kl. 10.00 - 16.30: Der er være en let frokost the, kaffe og frugt i løbet af dagen.
Her handler det om at få implementeret nye teknikker, værktøjer og viden til praktisk anvendelse. Du skal have et nyt MINDSET, for at skabe handling på nye måder så du transformerer din livsenergi til en højere energi frekvens hvor der skabes HEALING.
Du vil lære at blive ven med dig selv, dine tanker, følelser, smerter og dig selv - og din største frygt, så livet kan leves i balance med dine tanker og følelser.
Online møder (via Zoom): Når vi ikke mødes LIVE, mødes vi online. Her kan alle se og tale og sparre med hinanden og alle bliver hørt. Vi samler op i forhold til sidst. Møderne er af 90 minutters varighed.
Gennem hele forløbet har vi kontakt ca. hver 2. uge, enten LIVE, TELEFONISK eller på ZOOM.

1:1 sessioner: Der er afsat i alt 2,5 timer pr. person.
De vil blive aftalt individuelt og afholdes i Klinik Stjerneenergi eller over telefonen og bestilles efter behov. Vi har dog inden for de første 14 dage den første session. Du har også mulighed for at sende en mail, hvis der er behov for at være privat.

Meditation: Der vil være forskellige meditationer undervejs som du får på lydfil og som understøtter din proces.