558423 392366487441516 565824368 N

 

www.doTERRA.com

Hvad er doTERRA æteriske olier. 

doTERRA ® olierne er nogle af de fineste æteriske olier, der findes i verden i dag. Olierne er 100% naturlige og gennemgår strenge standarder for renhed og kvalitet. 

Olierne er fri for kemisk forurening og opløsningsmidler. Der er ikke tilsat hjælpestoffer. 

Olierne er i stand til at tilpasse sig kroppens behov, og derfor er de ufarlige at benytte.  

Olierne forstærker immunforsvaret og understøtter kroppens vitale funktioner. 

Olierne kan smøres direkte på huden, de kan inhaleres direkte fra flasken eller drikkes eller inhaleres via duftlampe i rummet. 

 

Duftens kraft 

Lyd, syn, smag, duft påvirker hypotalamus, som igen påvirker nervesystemet og det endokrine system. Amygdala, som er en del af det limbiske system, lagrer og frigør følelser og traumer. Inhalation er den hurtigste måde at nå hjernens følelsescenter.  

Olierne og mig 

Da jeg blev præsenteret for disse æteriske olier, var det ikke noget fremmed, da det på Rudolf Steiner seminaret var et emne, og mit speciale var om planter, som for mig, er en vigtig kilde til bedre liv.   

Da jeg først fik disse olier i mine hænder, og jeg begyndte at bruge dem og en dag spontant begyndte at heale med dem, wauu, her blev mine oplevelser store, hvilken fantastisk rejse, opløftning og forløsning der sker. Det er stort for mig. Jeg kan med min clairvoyante klarfølelse mærke frekvensen og evnerne disse planteudtræk har, og hvordan de kan virke ind til bedre velvære på kroppen. I foråret fik jeg arrangeret et kursus i Aroma-Touch, og jeg har taget denne behandlingsform med ind i min klinik. Kunder har oplevet dybere ro og afslappethed, mindre stress, forandringer i maven, følelsen af lethed og større kropskontakt. 

I dag er olierne en del af min hverdag, og jeg vil gerne vil dele dem med jer. Der vil løbende blive afholdt fordrag. 

Det sidste nye er en test-scanner, som jeg har fået i min klinik.     

Voksne og børn: 

Jeg bruger olierne både til voksne og børn. Behandlingstiden på børn er lidt kortere. 

Jeg behandler børn med olierne, både i healing og Aroma Touch samt til hverdagsbrug. I disse behandlinger oplever jeg en stor ro og afslappethed samt "magi".  Børn lever i et univers med deres sanser, og hvor der ikke behøves så mange ord, de mærker forandringerne, hvilket ofte er nok for dem. 

Healing med aroma: 

I en healing er det i samspillet mellem kunden og jeg, at vi finder den aromaolie, som passer til kundens personlighed og den situation kunden er i her og nu. Olien skal også stemme overens med behovet for at få en frigørelse og forløsning. Dråber af aromaolien kommes på panden, bag øreflippen, ved håndled og under fødderne, og der duftes til olien. Jeg har aromaolien på mine hænder og healer på krop og aura.  

Jeg oplever, at aromaolien understøtter og hjælper i healingen med at frigive og forløse noget følelsesmæssigt samt karmisk. Jeg ser, at duften er med til at nå en højere frekvens på en måde, så der sker kobling på et andet plan. Jeg finder doTERRAs fantastiske olier meget kraftfulde, og jeg kan mærke deres fine og høje frekvenser og virkninger på krop, sind og ånd. 

Behandling: Aroma-Touch 

Det er en behandlingsform, der foretages fortrinsvis på ryggen og under fødderne. Der anvendes kun 100% rene æteriske olier med terapeutisk egenskaber, og de masseres let ind og trænger ind via huden, hvorefter de går ind i blodbanen. Metoden og teknikken til behandlingen er udviklet af Dr. David Hill hos doTERRA, han er erfaren og respekteret inden for aromaterapi og har kombineret sin viden om vestlig og østlig medicin med effekterne af essentielle olier. 

Behandlingen afbalancerer kroppens sympatiske og parasympatiske nervesystem og støtter dens evne til selvhelbredelse. Behandlingen virker dybt og er terapeutisk effektfuld og udrensende samt dybt afslappetende. 

Aroma touch metoden understøtter: 

  • Afstresning: Lavendel og balance olie (kombination af rosentræ, frankincense, gran og blårejnfan).

  • Styrkelse af immunforsvar: melaleuca (tea tree), on guard (kombination af vild appelsin, krydderneillike, kanel, eucalyptus og rosmarin). 

  • Reduktion af betændelsestilstande i kroppen: aromatouch (kombination af cypres, merian, peppermynte, basilikum, grapefrugt og lavendel) deep blue (blanding af kamfer,peppermynte, blårejnfan, kamille, vintergrøn, helichrysum og osmanthus). 

  • Genoprettelse af balance i det autonome nervesystem: peppermynte og vild appelsin.  

Intro til husapotek - æteriske olier

INTRODUKTION TIL HUSAPOTEKET - ÆTERISKE OLIER FRA doTERRA

Vi holder løbende introduktioner til æteriske olier fra doTERRA. Er du interesseret i at høre mere om disse arrangementer, kan du følge med på min facebookside "Stjerneenergi", hvor alle begivenheder bliver slået op. 

Æteriske olier fra doTERRA er helt rene og meget terapuetisk virkningsfulde, de er nogle af de fineste og reneste æteriske olier, der findes på markedet. Olierne fremstilles af højeste standard og kvalitet med højest mulige medicinske og terapeutiske effekt.

HIMMELSKE DUFTE - EN GAVE FRA JORDEN

Æteriske olier har mange positive virkninger for vores fysiske, psykiske og spirituelle velbefindende, idet de støtter kroppens selvhelbredende kræfter.

Du kan høre mere om, hvordan du kan benytte disse olier til at tage vare på dit eget og din families velbefindende. Æteriske olier kan benyttes til voksne, børn og kæledyr. Få kendskab til denne helsebringende verden, hør de spændende og oplysende informationer om, hvordan olierne bl.a. styrker helbredet, skaber følelsesmæssig balance, og hvordan du kan indarbejde brugen af dem i din hverdag til f.eks.:

  • Styrkelse af immunforsvaret.
  • Meditation.
  • Jordforbindelse.
  • Åndedrættet.
  • Rensning af luft og vand og meget andet.

Ønsker du en en individuel introduktion eller at holde et homeparty, er du velkommen til at kontakte mig.