ClairvoyanceMaria Billed 002

Jeg er clairvoyant fra naturens side. Det vil sige, at jeg er født clairvoyant og healer. Jeg har op gennem barndommen altid været enormt sensitiv, og kunnet mærke og fornemme andre menneskers energi og stemning. Det var ikke altid lige nemt, da det er en stor verden at forholde sig til som barn og samtidig var det et tabuemne i min familie. Oplevelser fra barndommen, lagde små frø, som begyndte at spire i min opvækst. Nysgerrigheden og interessen for det spirituelle har altid været en del af  mit liv. Jeg fandt vejen for det spirituelle gennem min egen personlige selvudvikling. Her åbnede den åndelige verden sig på en hel ny måde. Det betyder, at jeg ikke har gået på clairvoyance skole for at lære det. Det er en gave fra naturens side.  I dag arbejder jeg professionelt med mit klarsyn.

Jeg har som person altid været meget bevidst, stillet spørgsmålstegn, og aldrig accepteret et nej, forstået på den måde at jeg altid har set muligheder gennem mit klarsyn. Jeg selv har haft en del spirituelle oplevelser, og er dybt taknemmelig for hjælpen derfra. Jeg mærker tydeligt, der bliver holdt hånd over mig, Tak!

Jeg får kontakt med afdøde og engle.

Der kommer kun afdøde kontakt, hvis de ønsker, der skal videregives information.  Jeg kan ikke frembringe noget, hvis ikke det er ønsket. Jeg kan få evt. oplevelser af duft og smag, når der er afdøde kontakt. Jeg oplever også englevæsener og kan beskrive dem. Jeg ser og oplever det fint stoflige samt aura.

Det er en  gave fra universet - Tak!

Jeg er klarsynet på den måde, at jeg får billeder, som kan være små klip eller som en film med oplevelser. Jeg hører stemmer, hvor beskeder kommer som min egen stemme, som jeg formidler videre. Jeg fornemmer den andens sindstilstand, det vil sige, at jeg kan fortælle, hvordan du har det. Jeg fornemmer, hvis der er problemer, blokeringer i dit energisystem, som kan ligge fra fortiden, og fortælle dig, hvordan det påvirker din nutid. Jeg kan gennem klarsynet hjælpe med vejledning af forskellige problemstillinger, der evt. er gået i hårdknude og afhjælpe med mulige fremtidsbeslutninger.

Farver og beskeder

Min måde at arbejde på med farverne er noget, der er opstået i min egen personlige udvikling. Det har været som et kald, en forbindelse. Når jeg er i maleprocessen, er der altid kommet beskeder. Det er her, mine sjælebilleder er opstået, i første omgang var det familie og venner, der fik mine oplevelser. Siden er det blevet til en del af min levevej.

Sjælebillede med clairvoyance

Et sjælebillede er et her og nu udtryk på, hvordan jeg ser og oplever din sjæl og sindstilstand gennem clairvoyance. Jeg sidder og tegner, fornemmer farver og former fra dig, som jeg tegner over i et sjælebillede, samtidigt med at jeg udtrykker mig clairvoyant. Jeg bruger også farverne fra chakraerne, for at fornemme energien fra hver enkelt chakra i mennesket. Når billedet er tegnet færdigt, fikserer jeg det, da farverne er soft pasteller og smitter af. Derefter ser jeg på billedet ud fra dens helhed og tyder sjælebilledet ud fra sammenhæng i dens former og farver. Sjælebilledet viser forholdene til fortid, nutid og fremtid.

Farverne bruger jeg kun som et værktøj  

Sjælebilledet er et her og nu billede og et udtryk af min oplevelse af din sjæl. Sjælebilledet har healings energi. Det vil sige, at du kan mærke energi fra billedet og blive healet deraf. Du får billedet med hjem.

En session hos mig tager typisk 1 time

Sjælebillede på lærred

Et helt personligt sjælebillede på lærred. Det er malet inden sessionen, jeg har datoen på din fødselsdag og ud fra det maler jeg et helt personligt billede til dig. Hvis der er specielle ønsker, kan det også lade sig gøre. Under male processen tager jeg notater. Når billedet er færdig malet, tages der i sessionen udgangspunkt i maleriets farver, former og mine notater. Billedet har healingsenergi.

Størrelsen vil ca. være 40 x 60 cm. Lærred, maling og 1 times session er med i prisen.   

 

Canon 30122013 043Canon 30122013 047

 

Canon 30122013 042Canon 30122013 051